1 Август, 2017 11:16 12 195 7

Обиски в Румъния и България заради търговията с коли

  • румъния-
  • българия-
  • търговия с коли
Обиски в Румъния и България заради търговията с коли - 1

Властите в Румъния и България провеждат по разследване за данъчни нарушения при търговия с леки коли.

Силите на полицията в северната ни съседка провеждат обиски в 14 офиса на търговци на коли, съобщават местни медии. Обиските са в Букурещ и окръзите Илфов, Яломица, Галац и Сибиу.

Разследват се щети за данъчни престъпления в размер на €400 000. Част от данъчните измами са извършени с посредничество на българска компания, която има офис в Румъния.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин Христов

    3 11 Отговор
    i pomaniya shte ya opleskame
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 qqqqq

    15 0 Отговор
    Преди 2 седмици ходих в даначното и видях едно момче което имаше сигурно над 300 автомобила на свое име продадени в Румъния, 4 леста А4 двустранно. Плащаше данаци на определени бройки. Не знам каква им е кирията на румънците, но момчето сподели че така си докарвал постоянен дохот от 2000 - 2500 лева на месец за два дена ребота. Странна схема.

    Коментиран от #4

  • 4 Марадона

    8 4 Отговор

    До коментар #3 от "qqqqq":

    Така ни възпита комунизмът - ако не е по схема добри пари не се изкарват, щот заплатите са народни, ама вече почти нема схеми а половин България е свикнала да си точи директно от държавния бюджет
  • 5 Фирмаджия

    12 1 Отговор
    Крайно време е да проверят фирмите предоставящи на безработни м...ли (сводници, телефонни измамници и тем подобни престъпници) автомобили за десетки хиляди евро. Проблема май е, че са все на наши хора.... та я по-добре да проверяваме баничарници, кафенца и т.н. дребни рибки, които може и за една, две неиздадени касови бележки да получат акт, който ще ги фалира.
  • 6 Гост1

    3 0 Отговор
    Софавто са
  • 7 купувач

    0 0 Отговор
    Преди месец купих кола от автокъща, по обява за 2200, но за 2000, а по фактура за 1200. После за нея всичко дадох още 2000 лева. Защо търговците си прикриват доходите? На моята заплата имам данък а търговеца крие доходи