1 484 0

Задържаха двама с пико и канабис в Бургас (СНИМКИ)

Снимки: МВР
Снимки: МВР
Светослава Ингилизова

Близо 40 грама саморъчно произведен метамфетамин /пико/, както и 10 грама суха зелена тревна маса /канабис/, са намерени и иззети след специализирана полицейска операция, проведена на вчера на територията на к-с „Меден Рудник” в Бургас.

Задържани са 28-годишният Д. М. и 37-годишният И. М., и двамата криминално проявени от Бургас. У първия от тях е открита саморъчно свита цигара със зелена тревна маса /канабис/, като при претърсване на дома му, разположен в бл. 29 в ж.к. „Меден Рудник”, са намерени и иззети: три торбички със суха зелена тревна маса /канабис/ и пет найлонови торбички с жълтеникаво кристалообразно вещество /метамфетамин /.

Открити са и прекурсори за производство на наркотични вещества, както и току-що приготвен метамфетамин, намиращ се още в тавичка от йенско стъкло.

Общото тегло на намереното наркотично вещество е близо 40 гр. метамфетамин.

Извършена е проверка и на 37-годишния И.М. от Бургас, като при личния обиск са намерени и иззети четири пликчета с бяло кристалообразно вещество /метамфетамин/ с различен грамаж. И. М. е задържан за срок от 24 часа.

По случаите са образувани бързи полицейски производства.

България


Напиши коментар:


Публикувай