Last news in Fakti

4 Август, 2017 09:16 2 415 1

Рекордно количество канабис в Карнобатско (СНИМКИ)

  • канабис-
  • карнобат-
  • полицаи
Рекордно количество канабис в Карнобатско (СНИМКИ) - 1
Снимки: МВР

Рекордна, близо 150 кг. зелена листна канабисова маса е иззета от служителите от Районно управление – Карнобат при претърсването на необитаван двор, разположен в източната част на с. Раклица, общ. Карнобат.

Полицаите намерили и иззели 54 канабисови растения с еднакъв размер - от по 3 метра височина, засяти на шест реда с разстояние между растенията по 1,50 м.

В двора, докато били между редовете с растенията, са задържани криминално проявените Г.А., 29 годишен и К.М., 30 годишен, и двамата от Бургас. При претърсването са открити и иззети още : два градински маркучи, празна пластмасова туба от препарат за растителна защита и други вещи, сочещи че за канабисовите растения са засадени умишлено, като за тях са полагани качествени грижи.

Рекордно количество канабис в Карнобатско (СНИМКИ)

Извършени са множество процесуално-следствени действия, сред които / оглед на местопроизшествието, разпит на свидетели, някои от които пред съдия, оглед на иззетата зелена листна канабисова маса и др./. Задържаните Г.А. и К.М. са привлечени в качеството на обвиняеми, като с прокурорски постановления срокът им на задържане е увеличен до 72 ч.

Работата по цялостно документиране на извършеното престъпление продължава от служители на Районно управление – Карнобат.

Рекордно количество канабис в Карнобатско (СНИМКИ)
Рекордно количество канабис в Карнобатско (СНИМКИ)
Рекордно количество канабис в Карнобатско (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пипалот

    6 1 Отговор
    Рекордна, близо 150 кг. зелена листна канабисова маса,54 канабисови растения с еднакъв размер - от по 3 метра височина,при претърсването са открити и иззети още : два градински маркучи, празна пластмасова туба от препарат за растителна защита.
    Защо е теглена зелена с листата,корените и стъблата,никъде не се виждат цветове???
    Иззели маркучи и туби за вода,няма ли суха тревиста маса,пари,везни или кантари???
    И това че са криминално проявени е смешно сигурно са пушили коз на обществено място???
    Това ли са големите бандити с които ни занимавате,оставете хората да си гледат каквото си искат,в парламента са престъпниците а ние сме потърпевши,ако пушех и аз щях да си гледам,кой знае колко те дерат дилърите за един коз???
    ИДИОТСКИ ЗАКОНИ В АБСУРДНА ДЪРЖАВА