4 Август, 2017 13:40 2 368 2

Полицията издирва мъж, избягал от Карлуково

  • издирван-
  • карлуково-
  • ивайло лехчевски
Полицията издирва мъж, избягал от Карлуково - 1

Областната дирекция на МВР в Ловеч издирва Ивайло Методиев Лехчевски от Перник, избягал от Държавната психиатрична болница - гара Карлуково.

Мъжът е избягал от болницата на 24 юли. Там е бил настанен на задължително лечение и към момента е в неизвестност, съобщават от полицията в Ловеч.

Лехчевски е на видима възраст 35-40 години, висок е 175 см с къса, права, кестенява коса, зелени очи и нормално телосложение.

Умоляват се гражданите, които имат информация за местонахождението на издирваното лице, да се обадят на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР, като анонимността им е гарантирана, допълват от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РОМ

    2 3 Отговор
    Този човек ми се вижда нормален.Моля прокуратурата да се самосезира и да провери случая,струва ми се да не би да искат насила да го държат в ЛУДНИЦАТА,с цел някой да прикрива някакво престъпление за което си намериха искупителна жертва.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.