Last news in Fakti

7 Август, 2017 14:22 1 376 2

Хванаха 15-годишен, обирал апартаменти в София

  • 15-годишен-
  • обир-
  • овча купел-
  • софия-
  • крадец

Непълнолетният влизал и тършувал в жилища в ж. к. "Овча Купел"

Хванаха 15-годишен, обирал апартаменти в София - 1

Полицаи от Шесто РУ в София разкриха серия домови кражби, извършени от 15-годишен младеж в рамките на няколко дни.

Разследващите започнали работата си на 27 юли, когато жител на ж. к. „Овча купел” се оплакал, че от дома му е извършена кражба на два мобилни апарата, преносим компютър и златни накити. Два дни по-късно, на 29 юли в в управлението било съобщено за кражба на телевизор и преносим компютър от жилище, също от адрес в ж. к. „Овча купел”. На 31 юли жител на същия квартал подал жалба в полицията, че от апартамента му били откраднати лични документи и цигари.

При извършените огледи криминалистите установили, че проникването в домовете е станало през незатворени прозорци или балконски врати. По случаите били образувани досъдебни производства.

За броени дни полицаите установили кой е извършителят - 15-годишен столичанин. Част от откраднатите чужди вещи били намерени и иззети.

След доклад на събраните материали в Софийска районна прокуратура, младежът е привлечен като обвиняем. Приведен е в център за настаняване в гр. Свиленград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пазарен Либерализатор

    10 0 Отговор
    Вече гипсирани ли са му ръцете?
  • 2 АНОНИМЕН

    10 0 Отговор
    МРЪСНО П******ЧЕ......

    20 ГОДИНИ В ПАНДЕЛАТА.....МОЖЕ ДА МУ ДОЙДЕ АКЪЛА КАТО ГИ ИЗЛЕЖИ....