8 Август, 2017 10:40 1 328 0

Нападнаха възрастно семейство в дома им

  • пенсионери-
  • опака-
  • семейство-
  • горско абланово

Апаш преби и ограби пенсионери от Горско Абланово

Нападнаха възрастно семейство в дома им - 1
Снимка: Архив

Неизвестен извършител е срязал мрежа против комари и проникнал в дома на възрастни мъж и жена в село Горско Абланово, община Опака, малко след полунощ, съобщават от МВР.

Нападателят е заплашил и нанесъл удари на стопаните на дома, които са на 85 и 76 години, като е искал пари. След претърсване на къщата е успял да отнеме близо 8 000 лева.

Двамата съпрузи са били настанени в областната болница в Търговище за наблюдение, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство. От ОД на МВР-Търговище съобщават, че служители на районните управления в Търговище и Попово провеждат активни оперативно-издирвателни действия за установяване на извършителя на престъплението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА