2 570 6

Шофьор хвърля стъклени бутилки в движение по колите

Мартин Христов

Шест месеца „лишаване от свобода“ с изпитателен тригодишен срок и забрана да управлява МПС в продължение на девет месеца е наказанието, което П. Йорданов е приел да изтърпи за извършено от него престъпление по чл. 325, ал.3 вр. ал. 2, вр. ал. 1 от НК.

Той се е признал за виновен и е сключил споразумение с Районна прокуратура – Дупница за това, че около 14 часа на 05.08.2017 г. в гр. Дупница, при управление на лек автомобил „Фолксваген-голф“ хвърлял стъклени бутилки по движещите се зад него участници в движението и по пътното платно.

Подсъдимият не се подчинил на подаден специален и звуков сигнал от полицейски патрулен автомобил, както и на разпореждания на служителите на реда.

Извършеното от него деяние било съпроводено със съпротива срещу орган на властта- полицейски служители, изпълняващи задълженията си по опазване на обществения ред.

При задържането Йорданов замахвал с брадва към тях и посегнал към нож, закачен на колана му, като псувал и отправял нецензурни думи към полицаите и закани „Точно вас търся“.

Четиридесет и осем часа по-късно, разследването на инцидента, проведено под формата на незабавно досъдебно производство, е приключило с одобрено от съда споразумение, което има последиците на влязла в сила присъда.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • държавата на беззаконието
  Отговор
  1 18:19  08.08.17
  За закана за убийство на полицаи и останалите простотии само 6 месеца !?Поредното съдебно безумие !!!!!!

  Коментиран от #3, #4

 • Колю
  Отговор
  2 18:49  08.08.17
  Шо пък -не , За 2 кг бял прах - 3 месеца в Разделна и излиза на 45 ден . С няколкото "отпуски " за дето се е преуморил реално са колкото да отпразнува рожден ден и да изтрезнее. Е за това полицията Не работи. Заради тези които вземат под масата след тях, а адвокатите са проводниците на парите и са в ла...та до шия
 • От САЩ
  Отговор
  3 19:58  08.08.17

  До коментар #1 от "държавата на беззаконието":

  Замахнал с брадва и посегнал към нож не е закана а е опит за убийство на полицай В САЩ за такова деяние щяха да му напълнят търбуха с олово (30-40 пъти, там така стрелят)
 • 333
  Отговор
  4 20:26  08.08.17

  До коментар #1 от "държавата на беззаконието":

  6 месеца условно.
 • Иван
  Отговор
  5 20:43  08.08.17
  Е как очаквате да се потуши чувството за безнаказаност, като този всъчщност не са го осъдили на нищо. Не мога да разбера ВСИЧКИ съдии ли са подкупни или ги е страх да издадат една нормална присъда.
 • АНОНИМЕН
  Отговор
  6 09:37  09.08.17
  РАЗСТРЕЛ НА МЯСТО..... ОТ УПОР......

Напиши коментар:


Публикувай