Last news in Fakti

9 Август, 2017 21:27 1 663 1

Ограбиха естонка в Балчик

  • естонка-
  • кражба-
  • балчик
Ограбиха естонка в Балчик - 1
Снимката е илюстративна

Естонка е била ограбена край автогарата в Балчик, съобщиха от полицията. На 8 август, около 16,00 часа е получено съобщение за извършена грабеж.

Около 15,00 часа на 8 август в района на автогарата на Балчик, неизвестен извършител чрез използване на сила е отнел дамска чанта от 35-годишна гражданка на Естония .

По данни на тъжителката в чантата е имало лаптоп, мобилен телефон, таблет, сумата от 200 евро и 17 лева. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Балчик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Да беше си сложила и телевизор в чантата ! Откачена работа. На почивка ли е дошла или да работи ? Един обикновен телефон е достатъчен за почивка!