1 800 1

Обраха футболна легенда посред бял ден, внуците му били в съседната стая

Снимка: Нова тв
Снимка: Нова тв
Мартин Христов

Крадци влязоха в къщата в Свети Влас на футболната легенда Николай Илиев. Обирът става на обяд, докато цялото му семейство спи.

„Това ще продължава да се случва, ако в България не се приети спешни закони за хората, които крадат безнаказано”, каза в предаването „Здравей, България” Николай Илиев.

„Най-много се притеснявам не от това, че са влезли и са ни обрали, а от това, че са влезли в пространството на внуците ми”, каза той.

По думите му това се случва, защото крадците остават безнаказани и срещу бандитите не се взимат мерки. „Те плащат 500-1000 лева и излизат на свобода”, допълни Илиев.

Футболната легенда знае кой е крадеца.

„Момчето, което влезе в къщата ми, има доста богато криминално досие”, каза Ники Илиев и добави, че досега той не е осъждан, защото не е бил пълнолетен.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Шаран БГ
    Отговор
    1 14:47  10.08.17
    Господин Илиев, няма нужда от "спешни закони" за крадците ! ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА КОНСТИТУЦИЯТА !!! Чл.17, ал 3 гласи: Частната собственост е неприкосновена ! Т.е. всеки гражданин може да си я защитава както намери за добре, а не чрез поредица от закони, този член и тази алинея да се обезсмислят !! Само тъпотии от рода на "неизбежна отбрана" !! Лека му пръст, Тодор Колев-Адама, в "Как ще ги стигнем американците ..., подложи на публичен присмех, още преди години, подобни идиощини. Ще питаш хайдутина сред нощ в дома си: "Защо си дошъл? Ама ще ме биеш ли ? Колко и какви пари ти трябват? Моля ти се ,върви си, не ме наранявай!" и прочие щуротии, единствено даващи възможност на адвокати и съдии да оневинят престъпника , а не да го накажат !

Напиши коментар:


Публикувай