11 Август, 2017 08:40 2 277 6

Вътрешният министър с подробности за последните брутални престъпления

  • престъпления-
  • изнасилване-
  • варна
Вътрешният министър с подробности за последните брутални престъпления - 1
Снимка: Нова тв

Министърът на вътрешните работи потвърди в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия, че има задържан мъж за бруталното изнасилване на жена в ранните сутрешни часове във Варна. В студиото на „Здравей, България“ Радев обясни, че мъжът е от ромски произход и е криминално проявен.

Последно, съобщи той, е бил в затвора през 2015 година. Министърът отказа повече коментари по въпроса.

Относно твърденията, че полицаи са били роми във варненско село, Валентин Радев заяви, че хората трябва да съдействат на органите на реда и добави, че когато това не се случва се налагат по-сериозни действия.

Във връзка с избягалия затворник от старозагорския затвор министърът обясни, че се проверява мястото, където Петър Попов е заявил, че иска да отиде. Той отказа да съобщи името на мястото и увери, че полицията работи активно.

1000 души от големите градове отиват в малките населени места, потвърди и днес министър Радев. Думите му бяха във връзка с пребитото и обрано възрастно семейство в търговищко село.

Той обясни, че се работи по случая и се проверява роднина с говорен дефект.

По думите му, най-вероятно въпросният човек е извършител на бруталното престъпление, защото много добре е знаел къде какво има.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селтик

    18 1 Отговор
    1000 души от големите градове отиват в малките населени места, потвърди и днес министър Радев. Ама точно за какво отиват - по малка или голяма нужда?
  • 2 Гост

    16 0 Отговор
    Трябва по-често да ги навестяват ромите в Каменар и Максуда в противен случай ще има да четем по новините за кражби и изнасилвания .Ромите трябва да се респектират редовно.

    Коментиран от #6

  • 3 Будалата

    16 0 Отговор
    Все мерки и все закъснели. Ромите не са от бай Тошово време вече. Отвориха им се очите , ходят по Белгия , Холандия , Германия вземат помощи в евро , но
    що годе спазват тяхните закони. А тук отдавна е разграден двор. Вече не са само с каруци а накупиха коли , купуват книжки или плащат кеш на полицаите. И те така само мерки не стигат.
  • 4 Лупи

    9 0 Отговор
    Единственото адекватно решение на проблема с роми, араби и който щете е да се реформира съдебната система от до, което ние много добре знаем, че няма да стане. Трябва да се промени наказателния кодекс с адекватни наказания, прокуратурата да е независима и да й се осигурява чадър от ДАНС(говоря чисто теоретично). Само тия неща ако се направят държавата ще реши не само ромския си проблем ами и другите, но няма да стане защото всичко е уплетено. Политиците, мутрите и циганските босове са от един отбор и никой няма сметка да маха другия докато печелят добри пари заедно. Иначе на теория може, но само на теория да се решат нещата. Защото ако един рецидивист е в затвора той няма как да изнасили жена нали?
    Ако пияни цигани рецидивисти са в затвора те няма как да пуснат музика и да празнуват и да пребият полицаи нали? Ако 2-ма циганина рецидивисти са в затвора, те няма как да набият полицая в магазина нали? Примерите са много, проблема е само един - юристите и магистратите!
  • 5 Гост

    6 0 Отговор
    Вчера се чудеше как възрастни хора "с житейски опит,ерудирани" се хващат на лъжите на "ало измамниците"!
    Вместо да се чудите,прочетете нещо за старческата деменция!
    А се чудете защо само у нас виреят и процъфтяват тези измамни схеми!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.