Last news in Fakti

11 Август, 2017 16:05 2 331 6

Майка на 6 деца се сби с жена и полицай в Кърджали

  • бой-
  • кърджали-
  • майка
Майка на 6 деца се сби с жена и полицай в Кърджали - 1
Снимката е илюстративна

28-годишна жена бе осъдена за нанесена лека телесна повреда на полицейски орган по хулигански подбуди.

На 16 май 2016 г. , в Кърджали Сание Е. нападнала своя съгражданка пред приемната на полицейския инспектор в центъра на града. Тя започнала да я бие, защото й дължала пари. Служителят на МВР разпоредил на Сание E. незабавно да преустанови побоя, но тя не се подчинила. Започнала да ругае и полицая. Той се опитал да я отдръпне от другата жена, за да спре да й нанася удари. Сание Е. не се подчинила.

Когато инспекторът се опитал да й постави белезници, тя започнала да го удря с ръце, наранила го с нокти и го изритала. По делото е била назначена психиатрично-психологична експертиза, която доказала, че Сание E. е била в състояние да разбира свойството и значението на извършеното и да ръководи постъпките си.

Поради установени по делото многобройни смекчаващи отговорността обстоятелства - чисто съдебно минало, изразено пред съда съжаление за извършеното, тежко семейно и материално състояние – майка на 6 деца, които отглежда сама, на Сание E. е наложено наказание от Районен съд-Кърджали - „пробация“ със следните пробационни мерки – „Задължителна регистрация по настоящ адрес“ за срок от 8 месеца, два пъти седмично, „Задължителни периодични срещи с пробационен служител“ за срок от 8 месеца и „Включване в програми за обществено въздействие“ за срок от 8 месеца.

Присъдата не е обжалвана, влязла е в сила и предстои изпълнението й.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РУМЕН

    11 3 Отговор
    Поради факта че м...лката е развъдник на потенциални престъпници ,
    да влезе в затвора !
  • 2 Борис

    7 1 Отговор
    Щом не те кефи полицая го ошамарваш,и ако не си осъждан полицая гледа с ококорени очи и се чуди утре дали да се занимава пак с глупости.Кви са тия съдий бе.
  • 3 гост

    4 1 Отговор
    Аз ако одаря полицай,дали ще ми сложат пробация ???

    Коментиран от #5

  • 4 кучето шаро

    3 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: 28-годишна жена бе осъдена за нанесена лека телесна повреда на полицейски орган
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Големио свет

    2 1 Отговор
    На едни други места ги пълнят с олово за посегателство над институция, защитаваща реда и закона...