14 Август, 2017 09:43 4 215 18

DJ Станчо: Ще си търся правата в съда

  • станчо-
  • валери симеонов-
  • слънчев бряг
DJ Станчо: Ще си търся правата в съда - 1
Кадър БНТ

Станислав Пеев, по-известен като диджей Станчо, който беше арестуван при проверките в събота вечер в курорта Слънчев бряг, обяви пред БНТ, че ще си търси правата в съда.

Границата между забавлението и почивката е в интелекта и възпитанието, каза диджей Станчо.

Според него може всеки да открие вида почивка, от която има нужда като се направи планиране със "зона за богати, за бедни, за шумни", но не било негова работа да районира.

"Проблемът е, че един вицепремиер вместо да се занимава с проблемите по границата, в ромските махали и сериозните проблеми, той се занимава с кокошкарски неща. Аз не се учудвам, той е ученик на Волен Сидеров", каза Станислав Пеев.

"След като ме унижиха пред чужденци и пълна дискотека, ще си търся правата заради цялата гилдия. Ставали са престъпления в Слънчев бряг докато полицията прави пиар на Валери Симеонов", каза още Пеев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    15 18 Отговор
    Ти си се унижил още като си се родил. Виж си голата кратуна . Огледало нямаш ли?Били го унижили него. А си търся правото в съда. Оплачи се на ерменския ПОП.

    Коментиран от #3

  • 2 Morgoth

    25 3 Отговор
    Не знам какво се жалва тоя - неговата музика е от която хората наоколо не могат да спят. Той лично надува до дупка колоните посреднощ след като знае много добре, че това може да се прави до 11 часа. В случая дори не е съучастник, а основен извършител на нарушението.
  • 3 ПориЖенатаНаБудалата

    10 20 Отговор

    До коментар #1 от "Будалата":

    А ти кой беше, безизвестен мишок, та говориш за човек дето си е дал душа и сърце за нещо, което обича. Независимо какво е то..

    Коментиран от #18

  • 4 Хаха

    13 15 Отговор
    Аве вие на Слънчака, за да вие тихо и да спите ли отивате :D
    Тея прасета в парламента место да свършат няква работа, да хванат реален престъпник, да измислят нещо хубаво... те отишли да арестуват DJ, в разгара на сезона в нощен клуб, щото дигал шум....
  • 5 jambazina

    16 7 Отговор
    Абе не знам какъв е тоя дижей и дали е виновен, ама вицепремиера да проверява лично дискотеки не ми се вижда нормално.

    Коментиран от #9, #14

  • 6 Гост

    4 1 Отговор
    Търсиш правата - намираш кривата.
  • 7 VMORO

    13 2 Отговор
    Измества се фокусът от истинските проблеми и (липсата на) техните решения с тези акцийки. Курортен комплекс "Слънчев бряг" отдавна се е превърнал в кочина. Защо не се разследват истинските причини и причинители на престъпното презастрояване? Аз помня какъв бе "Слънчев бряг" през 80-те и 90-те години и виждам в какво се е превърнал...
    Силно ме съмнява, че диджеят е човекът, който преценя силата на звука в даден клуб...

    Коментиран от #8

  • 8 Morgoth

    13 1 Отговор

    До коментар #7 от "VMORO":

    DJ-я е като маршруткаджията - казват му трябва да спазиш графика иначе си намираме друг - след това той трябва да компенсира задръстванията с нарушения, а ако го хванат глобата си е за него. Реално управляващия музиката и силата и е DJ-я, но ако не изпълнява изискването за достатъчно шум следващия път няма да го викат него.
  • 9 Morgoth

    14 0 Отговор

    До коментар #5 от "jambazina":

    Не трябва да се занимава вицепремиер с това, но сутринта слушах интервю с човек от общината - те измерили звука, че е 30 децибела над нормата. Децибелът е логаритмична величина и това е драстична разлика. Не можели обаче да глобят никого, защото имало повече от едно заведение и нямало как да се докаже от кого точно идват тези 30 децибела. Това вече е безумие! Ето затова няма как да минат без вицепремиер.
  • 10 Хихихи

    13 3 Отговор
    Търси си ги Станчо, само да не се озовеш в централния софийски, като знаеш много. Боко и компания що мутри очистиха и убийствата им останаха табу, та някакво диджейче ще се бори с тях. Хихихи
  • 11 бббббб

    9 0 Отговор
    Заведенията се регистрират и узаконяват от Общината.Има наредби на местния общинския съвет за нощната тишина и работното време на обектите.Ако, не се спазват тези наредби се налагат глоби от общината.Ако,наредбата не е ефективна на общинки съвет се променят веднага така,че да дават резултат.Винаги може да се затвори заведението ,да се наложат големи глоби и т.н. Това е задължение на местната общинска власт да следи за законността на тези обекти и дали спазват закона.Не е работа на вицепремиера да обикаля с полиция да си прави пиар.Щом се допуска висока музика и тези заведения работят ,значи проблема е в контрола на общинската администрация .И има някаква финасова обвързаност на тази общинска институция с тези заведения.Да не забравяме ,че в общинския съвет са представители на различни партии и винаги някой лобира за някой Наш човек.
  • 12 321

    14 2 Отговор
    После убедете Шекер махала и Филиповци да не надуват музиката по цяла нощ. Като има такива олигофрени, като този, които не може две думи да свърже, обаче навсякъде рева, че така му се нарушавали правата. Горкият е толкова зле, че сутринта му бяха дали някакви слушалки и той не спря да оправя на главата си докато говори. Сигурно, вътре му вървят командите - дишай/издишвай. Добре, че репортерката му ги взе. Бях се притеснил да припадне при този акт на насилие срещу него.
  • 13 раптор

    5 1 Отговор
    Тоя трипира от наркотиците, за това е толкова неадекватен. Трай си там и си сърбай попарата.
  • 14 Борис

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "jambazina":

    След като никой не смее.
  • 15 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    8 0 Отговор
    Този кравата и очите и още 10 бабаита да се обесят публично на сънито на плажа и тогас много неща ше си доидат на местото
  • 16 оня

    6 1 Отговор
    ще си ги намери, точно след като му обяснят какво означава неподчинение на полицейско разпореждане. Ако беше в щатите щяха и малко ток от тейзъра да му пуснат щото е много отворен.
  • 17 Дик Евър Хард

    1 0 Отговор
    Тоя пич на колко ли кока е бил че да го арестуват....
    Тия пък и те тръгнали да спират музиката на надрусалниците...
    Пууу...цццц...развалихте хубавия кенеф слънчак....сега ще го превърнете в едно хубаво спокойно курортче...чистичко...няма побоища, наркотици няма да има....чаааалга няма да има...еййй БОГУУ как може такова нещо...??
    И сега като се изсипят всички плажуващи от Гърция....гледай какъв оборот ще правят по нашето черноморие..
  • 18 Джак

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ПориЖенатаНаБудалата":

    Мълчи бе, пъдпъдък.който ще да е.Изказва су мнението