5 601 6

Пурко скри дрогата под вафлите и тръгна на пазар

Срещата с униформените донесе пета присъда за дилъра на марихуана и амфетамини

Стефанаки Йоанис

Дилър на амфетамини и марихуана укрил дрогата, старателно разпределена в пакетчета, в кутийка от мобилен телефон, съобщава в. „Марица“.

Добавил в торбата и пакет вафли и тръгнал по улицата. Движел се заедно със свой приятел по ул. „Даме Груев”, когато на 19 юли т. г. двамата били спрени за проверка от полицаи от Първо районно. Униформените не си губили времето с вафлите и открили наркотика в торбата. В този момент 36-годишният Пурко хукнал да избяга. Полицаите обаче го задържали, а по-късно претърсили и дома му. Така открили общо 314,209 г амфетамин и 16,91 г марихуана на стойност 9527 лв. В жилището имало и електронна везна и още полиетиленови пликчета.

Разследването вече е приключило и Окръжна прокуратура - Пловдив, внесе в съда обвинителния акт за притежанието на наркотици с цел разпространение при условията на опасен рецидив.

До момента Аспарух К. е осъждан пет пъти - за опит за грабеж, за отклонение от военна служба, за притежание на дрога и др. По делото е извършена физико-химическа експертиза и са разпитани свидетели. Аспарух К. е в ареста. Предстои насрочване на делото след края на съдебната ваканция.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Имало едно време в България
  Отговор
  1 09:10  17.08.17
  а колко пъти е влязъл в затвора и колко време общо е прекарал там, това е важното.
 • Кожо
  Отговор
  2 09:39  17.08.17
  Пурко или Урко?
 • оня без коня
  Отговор
  3 09:48  17.08.17
  Ясно - дилър на дребно, прах в очите на публиката. Едрите риби си плуват в л.йнокрацията.
 • Ян Бибиян
  Отговор
  4 14:46  17.08.17
  Само да каже прокурора алибито в каква валута го иска и Пурко/Урко или там както се казава дилърчето и е на свобода, поради липса на достатъчно доказателства. А и то дилърчето дребна рибка, само шумят с някакви дребни дилърчета а големите дилъри /всички ги знаят/ ама никой не смее да ги пипне. Всичко е прах в очите на хората.
 • Хаха
  Отговор
  5 17:15  17.08.17
  Дебнете кокошкарите само,смешници

  Коментиран от #6

 • РОМ
  Отговор
  6 22:50  17.08.17

  До коментар #5 от "Хаха":

  Все някой трябва да ,ИЗГЪРМИ,а баш хората за който се работи,остават УЖ в сянка,цяла България ги знаем кои са,но ПУСТИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ВСЕ НЕ СТИГАТ.

Напиши коментар:


Публикувай