17 Август, 2017 01:46 6 457 6

Пурко скри дрогата под вафлите и тръгна на пазар

  • пурко-
  • пловдив-
  • дрога-
  • хапчета

Срещата с униформените донесе пета присъда за дилъра на марихуана и амфетамини

Пурко скри дрогата под вафлите и тръгна на пазар - 1

Дилър на амфетамини и марихуана укрил дрогата, старателно разпределена в пакетчета, в кутийка от мобилен телефон, съобщава в. „Марица“.

Добавил в торбата и пакет вафли и тръгнал по улицата. Движел се заедно със свой приятел по ул. „Даме Груев”, когато на 19 юли т. г. двамата били спрени за проверка от полицаи от Първо районно. Униформените не си губили времето с вафлите и открили наркотика в торбата. В този момент 36-годишният Пурко хукнал да избяга. Полицаите обаче го задържали, а по-късно претърсили и дома му. Така открили общо 314,209 г амфетамин и 16,91 г марихуана на стойност 9527 лв. В жилището имало и електронна везна и още полиетиленови пликчета.

Разследването вече е приключило и Окръжна прокуратура - Пловдив, внесе в съда обвинителния акт за притежанието на наркотици с цел разпространение при условията на опасен рецидив.

До момента Аспарух К. е осъждан пет пъти - за опит за грабеж, за отклонение от военна служба, за притежание на дрога и др. По делото е извършена физико-химическа експертиза и са разпитани свидетели. Аспарух К. е в ареста. Предстои насрочване на делото след края на съдебната ваканция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Имало едно време в България

    17 1 Отговор
    а колко пъти е влязъл в затвора и колко време общо е прекарал там, това е важното.
  • 2 Кожо

    7 2 Отговор
    Пурко или Урко?
  • 3 оня без коня

    17 1 Отговор
    Ясно - дилър на дребно, прах в очите на публиката. Едрите риби си плуват в л.йнокрацията.
  • 4 Ян Бибиян

    5 0 Отговор
    Само да каже прокурора алибито в каква валута го иска и Пурко/Урко или там както се казава дилърчето и е на свобода, поради липса на достатъчно доказателства. А и то дилърчето дребна рибка, само шумят с някакви дребни дилърчета а големите дилъри /всички ги знаят/ ама никой не смее да ги пипне. Всичко е прах в очите на хората.
  • 5 Хаха

    3 1 Отговор
    Дебнете кокошкарите само,смешници

    Коментиран от #6

  • 6 РОМ

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Хаха":

    Все някой трябва да ,ИЗГЪРМИ,а баш хората за който се работи,остават УЖ в сянка,цяла България ги знаем кои са,но ПУСТИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ВСЕ НЕ СТИГАТ.