17 Август, 2017 21:01 2 965 6

Нападнаха наши и US рапъри в Слънчев бряг

  • слънчев бряг-
  • полиция-
  • рапъри-
  • нападение
Нападнаха наши и US рапъри в Слънчев бряг - 1
Кадър БНТ

Старозагорските рапъри Христо Христов-Зипо и Стоян Стоянов-Слаш са били нападнати от група младежи в Слънчев бряг. Двамата музиканти били заедно със свои колеги от САЩ, които били обиждани за цвета на кожата.

Рапърите станаха известни с нетрадиционния си протест пред Народното събрание срещу корупцията и неработещите институции, съобщи БНТ.

Около 7 часа сутринта в сряда компанията се разхождала по централната алея, когато ги нападнали в гръб. Нападателите били четири момчета и крещели обиди на расистка основа. Започнал бой, рапърите и американските им гости опитали да се защитават.

"Нападнаха ни с обиди, с расистки обиди към нашите гости. Ние не им обърнахме внимание, но те, въпреки това, решиха да ни нападнат и то в гръб", каза Стоян Стоянов - Зипо.

"Чувах, че някакви хора крещят след нас и започнаха да ни следят. Не реагирах, защото не разбирах какво говорят. Нападнаха ни в гръб", обясни Рамон, треньор по гимнастика.

"Опитвахме се да стигнем до колата, но те ни удряха и ми счупиха телефона", каза рапърът Джейкъб.

Близо 25 минути продължила разправата и атаките, телефоните на двамата американци са повредени, а часовникът на Зипо потрошен. Според рапърите полицията дошла късно и не се намесила обективно. Всички отишли в полицейското управление, а след разпит пуснали нападателите.

"И, пускайки ги, в коридора на полицията, минавайки покрай нас, те отново ни казаха: „Ще ви убием!“ пред полицаите", разказа Стоян Стоянов - Зипо.

"Наложи се да подадем жалба до прокуратурата, тъй като не съдействаха по никакъв начин на момчетата от Америка", каза Христо Христов - Слаш.

От полицията казаха, че по случая е образувано досъдебно производство и се уточняват подробности около инцидента. Според разследващите нападателите и пострадалите са от Стара Загора и са се познавали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    17 3 Отговор
    "Според разследващите нападателите и пострадалите са от Стара Загора и са се познавали." Полицията отново с шокиращо разкритие. Това какво трябва да означава? Че ако познаваш някого можеш да го биеш безнаказано?
  • 2 345

    13 2 Отговор
    В С.Бряг се събира утайка от цяла БГ, В. Симеонов хубаво се е заканил да "почисти", въпреки че част от материала негодува то със сигурност 90% ще го подкрепят
  • 3 Морков и тояга

    7 3 Отговор
    Убава работа, и чакам приятелят ми Трампи да врътне един тилефон и ще бъдат съдени клошарите. Нещо все повече се излагаме като народ или мърша. Не може всеки да раздава правосъдие в тази държава, и всеки трябва да отговаря за деянието си. Валката е прав, макар да не съм му фен. Тоягата трябва да влезе в действие, колкото по рано толкоз по добре. Ако продължаваме така , след две или три години никой няма да се чувства сигурен за живота си на улицата. Откачалките да ги приберат там кадето им е мястото. Наистина се разложихме като хора......
  • 4 Случаен

    9 1 Отговор
    АЛОООО,ПРОКУРАТУРАТА,ХАЙДЕ САМОСЕЗИРАЙТЕ СЕ СРЕЩУ БЕЗДЕЙСТВИЯТА НА ПОЛИЦИЯТА КОЯТО ПРЕДПОЛАГАМ НАРОЧНО СЕ ЗАБАВИ,И В ПРИСЪСТВИЕТО НА ПОЛИЦИЯТА ИМА ЗАПЛАХИ ЗА СМЪРТ СРЕЩУ РАПЪРИТЕ.БЕЗДЕИСТВИЕТО ОТ СТРАНА НА ПОЛИЦИЯТА СЪЩО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ПОЛИЦАЙТЕ ТРЯБВА ДА СИ ПОНЕСАТ НАКАЗАНИЯТА С ЦЯЛАТА СИЛА НА ЗАКОНА,ЗАРАДИ БЕЗДЕЙСТВИЕТО СИ.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 мъка

    7 1 Отговор
    В Слънчака е пълно с треористи и наркомани които тероризират хората. Американски градани са били нападнати от тези терористи . Сега ако Тръмп е мъж веднага да истреля 66 томаховки и да срути целия този бърдак наречен Слънчак.