19 Август, 2017 19:45 3 446 2

Арестуваха двама за въоръжения грабеж в Стара Загора

  • мвр-
  • полиция-
  • стара загора
Арестуваха двама за въоръжения грабеж в Стара Загора - 1

Полицията задържа Д.Т., на 21 г. и П.К., на 21 г., и двамата от гр. Стара Загора, извършили въоръжения грабеж на 18 август в магазин, в близост до центъра на града. Това съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

В домовете на двете лица и в лек автомобил, управляван от Д.Т., са намерени и иззети веществени доказателства, съотносими към извършеното престъпление, между които газов пистолет и маска - плетена шапка със саморъчно изрязани отвори.

С постановление на РП - Стара Загора на Д.Т. и П.К. е наложена мярка за неотклонение "Задържане под стража" за срок до 72 часа. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 FUCK OF

    6 0 Отговор
    АКО ТЕГЛЯ 50.000 € КРЕДИТ,ЩЕ ГО ИЗПЛАЩАМ 25 ГОДИНИ.......

    АКО ГИ ОБЕРА ОТ НЯКОЯ БАНКА ЩЕ МЕ ОСЪДЯТ НА 7 И ПРИ ДОБРО ДЪРЖАНИЕ ЩЕ ИЗЛЕЗА ОТ ПАНДИЗА СЛЕД 5 ГОДИНИ И ЩЕ СИ ЖИВЕЯ КАТО ЦАР.......

    ТАЗИ МИСЪЛ ПОСТОЯННО МЕ ЧОВЪРКА.....ХАХАХА...

    Коментиран от #2

  • 2 Гражданина

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "FUCK OF":

    Ако си на 21 действай, докато ни управляват мало- умници