22 Август, 2017 12:05 26 681 25

Баща изнасилвал многократно дъщеря си, майката го хвана

  • мартен-
  • изнасилване-
  • йорго колев
Баща изнасилвал многократно дъщеря си, майката го хвана - 1
Йорго Колев Снимка: TNT

Йорго Колев, срещу когото се води дело за това, че многократно изнасилвал непълнолетната си дъщеря, извършил това за пръв път, когато момичето било едва на 14 години.

Това стана ясно по време на започналото днес съдебно заседание. Потърпевшата не се яви в съда, тъй като е настанена в Кризисен център за жертви на домашно насилие. Двамата й по-малки братя също се намират в момента в социална институция, съобщи TNT.

Делото е образувано по сигнал на майката Десислава. Тя работела в чужбина и при едно от завръщанията си, хванала съпруга си на местопрестъплението. По време на следствието 38-годишният Йорго признал, че е имал сексуални контакти с дъщеря си, но твърдял, че са били по взаимно съгласие. Според обвинителния акт бащата е изнасилил дъщеря си 42 пъти.

Пред съда майката заяви, че иска бащата да бъде осъден и да влезе в затвора, а дъщеря й да получи някакво обезщетение. От прокуратурата настояха Десислава да не представлява дъщеря си в съдебния процес, а да бъде назначен особен представител, който да може компетентно да защити правата на момичето. Още повече, че майката не успя да отговори адекватно на въпросите какво образование има, на какъв адрес живее в, нито пък представи документ, че дъщеря й отказва да присъства на делото.

Йорго и Десислава живеели на семейни начала под наем в Мартен. Бащата работел в местна кооперация, майката заминала да изкарва препитанието си в чужбина. При едно от завръщанята си, в началото на тази година, хванала мъжа си с дъщеря им в леглото, след няколкодневни терзания подала сигнал за деянието в полицията. На 20 януари т.г. Йорго бил задържан. Ако бъде признат за виновен, законът предвижда наказание лишаване от свобода от 10 до 20 години.

Предстои да се реши дали делото ще се гледа по реда на съкратеното съдебно следствие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    68 4 Отговор
    Мили родни уроди!
  • 2 koko

    34 24 Отговор
    Българска работа....,долна и проста...,
  • 3 Мунчо

    51 6 Отговор
    хелзинскя комитет и отврено общество ша му пратят адвокати. Те такива кат него защитават
  • 4 БГ братчеди

    28 35 Отговор
    Ми майката хукнала по чужбината и той човечеца кво да прави, решил да научи щерката на някои хватки. Случаят е малко особен щото не се знае дали дъщерята не е била съгласна да се гушка с татенцето, може да й е харесало и да не го приема като изнасилване. Иначе безспорно си е морално престъпление родител да прави секс с детето си, но първо трябва да се изяснят всички подробности около случая за да се вземе адекватно решение за наказанието на бащата. Щото щерката със сигурност е имала номера на майка си в чужбина, скайп, имейл, фейс така че по всяко време е можела да й каже и да се оплаче от баща си, ама явно не го е направила......

    Коментиран от #11

  • 5 Варна

    43 2 Отговор
    Дано детето успее да се справи с тежестта на психологическата травма.
  • 6 нико

    71 1 Отговор
    Само кръц на топките е решението за всички педофили!

    Коментиран от #15

  • 7 Прост

    29 4 Отговор
    А дали и е баща.....???
  • 8 Мими

    19 4 Отговор
    Тази дъщеря, не разбрах, чия е. Той е на 38 год. Дъщерята е била на 14, когато я е изнасилил за първи път. на колко години е тя и на колко години е бил той когато я е правил/грубо казано/.
  • 9 Марадона

    23 6 Отговор
    Нас "социалистите" ни е.ат цял живот, в момента всичките синчета на бившите ДС-та са хотелиери я в Слънчев Бряг я на друго китно място, след като си" приватизираха" държавните активи - моите и вашите, не е лошо Факти от време на време да отваря тази тема
  • 10 bot

    20 3 Отговор
    За педофилите,ясно е ,че е извращение....ами за п...расите...те какви са,нормални ли?.
  • 11 гост

    30 2 Отговор

    До коментар #4 от "БГ братчеди":

    Не се ли сещаш че всяко дете гледа на родителите си като закрилници,особено на бащината фигура.Всяко дете гледа на баща си като на супермен.ще обвиняваш милото дете.Такива като този от статията,ако го набарам ще го изкормя много бавно и много мъчително.Смърт за всички изнасилвачи и още по-бавна смърт за всички педофили!!!!

    Коментиран от #20

  • 12 бай Пешо

    26 1 Отговор
    Сега него ще го поизнасилят ...малко.Абе и да питам кво значение има дали е негова дъщеря или не както се интересуват некои тука ....значениетто е ,че като е била на 14 е почнал урода му мръсен.

    Коментиран от #13

  • 13 гост

    12 1 Отговор

    До коментар #12 от "бай Пешо":

    Прави си,няма значение!Да се надяват да не ги разбера кои са,ще им съкратя жалкия живот нищожен,безполезен!!
  • 14 Vasik Atanasova

    15 2 Отговор
    този си личи че е психо болен
  • 15 Божидар

    16 4 Отговор

    До коментар #6 от "нико":

    Подкрепям пича който е за кръц-кръц,такива боклуци не трябва да се толерират,те не са нормални хора,обществото няма нужда от тях.
  • 16 qqqqq

    32 1 Отговор
    По бай Тошово време щяха да го хвърлят на прасетата в Беляне.
  • 17 Blowjob bg

    9 3 Отговор
    Български ценности и идеологии в 21 век
  • 18 Цецо

    14 3 Отговор
    За такива п...ли направо куршума
  • 19 Plovdiv- VENETA

    13 7 Отговор
    Много лесно му давате присъдата като да го застреляте, нееее той трябва да търпи и за такива животни с ниско съзнание животинско трябва да му се отреже чурака.Щом сме създадени в човешки тела значи трябва да бъдем човеци а не животинска гад,смрад.Всеки смрад който изнасили женска,трябва да му се отреже чуракa и ще видите дали животните ще продължават,този закон трябва да се заведе по целия свят и за вечно,инак ако не, няма да има оправяне между животните да се учат да стават хора.
  • 20 БГ братчеди

    21 3 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Знаеш ли, нищо не оправдава бащата че е постъпил по тоя начин с дъщеря си и на всички е ясно че трябва да бъде наказан по някакъв начин. Само че на мене ми е омръзнало все някой да се сили по форумите колко бил възмутен и какво щял да направи ако бил там и набарал виновника. Ами айде, цяла България разбра кой е той, отивай да го изкормиш какво чакаш.......аман от лаладжии и форумни мишки дето се праят на големи герои пък иначе се наакват като видят 2 капки кръв. То ако бяхте такива ербапи всичките дето се пънете да драскате тука България нямаше да е на туй положение, затва като се знайте че сте мишоци поне си трайте.

    Коментиран от #23

  • 21 ЛУД ИДИОТ

    12 2 Отговор
    Майко,майко!Само като го погледнеш и те побиват тръпки.
    Има вид на сериен изнасилчвач-убиец,педофил-некрофил. ;Х

    Коментиран от #22

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 даниела

    1 2 Отговор

    До коментар #20 от "БГ братчеди":

    благодаря за коментара..взе ми думите.. много точно казано и на място!
  • 24 невярващ

    3 0 Отговор
    Дали тази новина е истина?????
  • 25 Георги Стоянов

    5 0 Отговор
    Спокойно бе хора. Този ще си получи заслуженото. Само веднъж да го осъдят и да го платят зад решетките. Дори за една седмица да е ще съжалява за всичките 42 пъти. Обществена тайна е че в затворите изнасилвачите се приемат като най-долните боклуци и има написано правило , че останалите престъпници могат да издевателстват над него по всяко време. Като дори и надзирателите не ги пазят тези отрепки. Наркоманите, крадците, убийците Ще го пукат във всички дупки. Видовден идва за този