1 202 4

Рецидивист хвърли брадва по полицаи

Мартин Христов

Рецидивист с 11 присъди застава пред съда за дванайсети път, след като хвърли брадва по полицаи. Компания на 43-годишния Асен М. в съдебната зала ще правят Александър М., на 39 г., Лиляна М., на 45 г., Янка А., на 22 г., и Николинка Ф., на 49 г., защото също участвали в разправата с полицията. Районна прокуратура – Пловдив, ги обвини в хулиганство, съпроводено със съпротива срещу орган на властта. На 11 април т. г. в дежурната на полицията бил получен сигнал за сбиване.

Трима полицейски служители били изпратени на посочения адрес, като пред къщата чакали двама души, които обяснили, че в дома им влязъл Асен, който ги нападнал безпричинно и започнал да ги удря.

Полицаите отишли в дома на нападателя и му поискали документ за самоличност. В отговор Асен започнал да ги обижда, извикал им: „Изчезвайте“, след което хвърлил срещу тях брадва.

В това време пред къщата се събрали хора, Асен направил опит да избяга, но бил задържан. Тогава Александър и Лиляна започнали да бутат полицаите, за да помогнат на Асен да избяга. Янка и Николинка също опитали да възпрепятстват ареста и накрая и петимата били задържани.

Асен е в ареста и към момента.

Пловдив / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 23:00  22.08.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 2 03:45  23.08.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • АГЕНТ ТЕНЕВ
  Отговор
  3 11:35  23.08.17
  А НЯМА ЛИ КУРШУМ МЕЖДУ ВЕЖДИТЕ....? ЩОТО АКО БЕШЕ НЯКЪДЕ В ЧУЖБИНА,ТОВА ЩЕШЕ ДА ПОСЛЕДВА....
 • шшш
  Отговор
  4 14:39  23.08.17
  отгоре на всичко,ще накарат от БХк-.ви и др.соросоидни кърлижи, да им се извинят..

Напиши коментар:


Публикувай