Last news in Fakti

22 Август, 2017 16:38 10 751 7

Мъжът, застрелял съпругата си: Издържах я, а тя само пиеше

  • убийство-
  • елена-
  • венцислав василев-
  • лагера-
  • деца
Мъжът, застрелял съпругата си: Издържах я, а тя само пиеше - 1

12 години издържах Елена, а тя само пиеше и излизаше с приятелки. Назначавах я в мои фирми, плащах й осигуровки и заплати без тя да е работила. Заради любовта си към нея развалих първия си брак, който траеше 29 години", каза пред съда 64-годишният Венцислав Василев, който в петък разстреля 22 години по-младата си съпруга Елена в заведение в столичния квартал "Лагера".

Състав на Софийски градски съд гледа мярка за неотклонение на Василев. Той от години тормозел психически жена си и й посягал.

Въпреки че от 2 години не били заедно, той я дебнел постоянно и й вдигал скандали. Заканвал се, че ще я убие. Заради постоянния тормоз преди 6 месеца на Венцислав било забранено от съда да приближава на 100 метра от жена си. Това обаче не дало резултат и така се стигнало до фаталния инцидент, пише Блиц.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    32 4 Отговор
    Да беше платил 10 000 евра на снаиперист и да я очисти елегантно а ти ся да си свиркаш невинен

    Коментиран от #2

  • 2 мъка

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    За тая 1000 евра и пътни разноски.За 10000 не можеш да си намериш клиенти в бг / за такава ситуация/ , за 1000 можеш да заработиш 30000 на месец .По една на ден. Само си смятам на ум, да не ме метнат полицаите :))))))
  • 3 Лупи

    20 6 Отговор
    Ако ще да е най-голямата к..ва алкохоличка, това не го управдава тоя убиец. Да лежи до края на живота си в затвора да разбере и си осмисли постъпката. А това, че тоя ненормалник е развалил брак на 29 години си е виновен само той и похотливото му морковче никой друг.
  • 4 Тор

    15 1 Отговор
    Като му гледам боядисаната му кратуна, мисля че е пълен комплексар и лалугер.Фа изгние в затвора.
  • 5 ЕМСИ ХАМЪР

    12 1 Отговор
    Злобен комплексар, болен от рак бил, ... лелее, ще умре, я тя ще живее... ! Лека и пръст на жената, но чии го е дирила с тоя дъртак?! Ами няма как да е любов, щото е хубавец... или голям е.ач... киинтии!!! Жените се омъжват за дърти заради пари, каквито и да ми ги смиват, това са меркантилни същества! И, свършил парите, не вдига и "самолета".. що и е?! Ама дето има една приказка от старите хора, щом искаш медо, ще вземеш и кадо! Ама медо свършил, останал само кадо.. е?! Дъртак мое да е.. младо само ако има пари... Сгодна мома с дърт пръч, само за пари.. и накрая, едно алилуя и айде у земи! Има естествени закони биологични и морални... прекрачиш ли ги... нищо добро не чакай! Жалко за дечицата..:(
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 БЪЛГАРИН

    1 1 Отговор
    Тя е била едва на 30, той на 52... Ама той смята ли въобще защо е пиела, за да забрави с какъв д**ак се е хванала и да спре да й се гади. Какакво сега се прави, че не знае, да не е очаквал тя да е на 7-то небе, като е изкал млада булка, ще си плаща. То пък една любов, едният заради парите,другият заради младото тяло, гади ми се...