Last news in Fakti

22 Август, 2017 20:37 7 550 12

Нова версия: Иван намушкал Никол, защото не му дала да я целуне

  • асансьор-
  • убийство-
  • бургас-
  • никол-
  • иван
Нова версия: Иван намушкал Никол, защото не му дала да я целуне - 1

Малката Никол е била наръгана с нож в гърлото, защото се е дърпала, когато 15-годишният Иван се опитал да я целува в асансьора. Това е един от основните мотиви за кошмарното убийство в бургаския квартал “Меден рудник”, съобщава “Труд”, позовавайки се на запознати с разследването.

Преди клането двамата се скарали къде да отидат да пушат наргиле и Иван убедил 11-годишното момиче да се качи с него на тавана на блок 108.

След като надупчил жертвата във врата и взел телефона и вещите й, Иван оставил Никол да издъхва в кабинката. Купил си пакет чипс, хапнал и отишъл да играе на криеница и гоненица с приятели от квартала.

Кошмарните подробности станаха известни, след като непълнолетният убиец бе доведен в Бургаския окръжен съд.

При закрити врати магистратите решиха да го оставят за постоянно в ареста.

“В Иван има нещо, което не е съвсем наред, но повече за състоянието му трябва да стане ясно от съдебно- психиатричната експертиза”, каза служебният адвокат Камен Кънев.

Защитникът потвърди, че скандалът за наргилето бил само един от поводите за спора между двамата в асансьора, но отказа да говори повече за мотивите.

При разпитите Иван казвал, че само е “дупнал” момичето с нож и не е знаел, че то е убито. Момчето е от семейство с три деца. Баща му е пенсионер, а майка му – чистачка. Записан е за 8-и клас.

Никол и Иван се запознали във фейсбук и си разменили се телефоните. Във фаталния ден е била втората им среща на живо.

Разследващите са установили, че малкото момиченце е имало два профила, в които контактувало с близо 3000 приятели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 me be re

    37 2 Отговор
    И какво мислите за смърното наказание ?

    Коментиран от #2

  • 2 lol

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "me be re":

    по-точно да го вкарат в стая с п.дали да види какво нещо е :) да го изнасилят!
  • 3 Антон

    27 1 Отговор
    Срахотно на 20г.ще го пуснат,тогава ще е машина за убиване,кражби,и насилие.Смъртна за такива,ще го храним това л..но,за да може после да направи и други хора тъжни.
  • 4 НПО партенка за Деси Стоян Диди Дошо

    3 38 Отговор
    Защо е тази злоба към момчето, какво толкова е станало?! Не съдете младостта по нейната импулсивност! Бъдете щедри в разбирането и добротата, дайте шанс на прошката! Нека направим света по-добър! Всеки греши и трябва да му се прости с усмивка, топлота и разбиране!

    Коментиран от #6, #11, #12

  • 5 Рамбо

    20 1 Отговор
    До №4 НПО
    Аз ще ти го набруля в пър .....ка а ти после нали ще ми простиш ??
  • 6 Пурко

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "НПО партенка за Деси Стоян Диди Дошо":

    Нека това се случи с твоите роднини и тогава говори.
  • 7 истината

    20 1 Отговор
    Медиите повтарят, като папагали, някакви глупости, които тоя боклук постоянно си съчинява, а истината е, че това е ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО С ЦЕЛ ГРАБЕЖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    След първата среща е планирал втората с цел да обере детето, факт е, че му е обрал вещите включително смартфон. Убиеца е носил и оръжие, кухненски нож, което пак показва умисъл и планиране, кухненският нож е труден за носене в къси панталони лятото, което означава, че го е носил специално за срещата. Заплашил е детето с ножа и я натикал във входа, тя се е помъчила да, убиеца я настига в асансьора, следва кратка борба и и прерязва гърлото с особена ярост и жестокост. Няма как да заколиш човек с такава ярост, на тези години, когато искаш да го целуваш и се предполага, че си влюбен. Този е извратен боклук, три деца в семейството, били са мизерни и гладни, нямал е телефон, а телефона е важен сред тийнейджърите. Скапана държава отвсякъде, деца убиват деца, заради един телефон!

    Коментиран от #9

  • 8 Кавал

    12 4 Отговор
    Не съм чул и видял никой от родители на изнасилени и убити деца да иска отмъщение или опит да е направил за разплата с виновниците.Ей затова ни викат овце.Като неможеш дай някой лев на ,който може той ще свърши това което Иванчо заслужава.
  • 9 lol

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "истината":

    Може пък тоя нещо да е искал да я изнасили някъде, а след това да я преследил до асансьора и после да е станало убийството.
  • 10 Критично мислене?

    5 0 Отговор
    Много злобни приказки, малко разследване! А историята смърди... Почти бавно развиващо се момче професионално очиства пухкаво момиченце без ясни мотиви, след което отива да играе на гоненица!?! В тотално непознат квартал и блок? Кой живее там? Някой от останалите 3000 (!!!) фейсбук приятели? А някой да ги е похитил и двамата от сладкарничката и да ги е завел там със заплахи? Работете, ченгета!
  • 11 Parisien

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "НПО партенка за Деси Стоян Диди Дошо":

    Имаш сериозна нужда от психиатър!!!
  • 12 Nimboli

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "НПО партенка за Деси Стоян Диди Дошо":

    ако това уродче беше посегнало на твоето дете дали щеше да го защитаваш ?