23 Август, 2017 11:24 3 212 4

Издирват десетокласничка и любимия ѝ

  • издирвана-
  • бургас
Издирват десетокласничка и любимия ѝ - 1

Ученичка от Професионалната гимназия по химични технологии „Н. Зелински” в Бургас пети ден е в неизвестност. Връстниците й от 10-ти Б клас с класен ръководител Екатерина Николова алармират всички, които са чули за това, че е в неизвестност, да се обадят в най-близкото поделение на МВР, съобщава "Флагман".

Заедно с 16-годишното момиче е изчезнал и приятелят й, твърдят от училището.

От ОД на МВР потвърдиха за подадена молба от родителите за издирването й.

Инициалите са М.К.

Майката на М.К. засега се въздържа да даде разрешение за публикуване на портрета й, защото силно се надява момичето й да е живо и здраво.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 lol

    2 0 Отговор
    Каква любов, какво нещо :)
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 анализ

    1 2 Отговор
    "някъде по морето -живот а на родителите майната им"-такава е възрастта но от статията не се разбра дали родителите на момчето го търсят или знаят къде е Абе да попитам да не са ромчета-тогава проституират
  • 4 неканен гост

    5 1 Отговор
    ""Връстниците й от 10-ти Б клас с класен ръководител Екатерина Николова алармират всички, които са чули за това, че е в неизвестност, да се обадят в най-близкото поделение на МВР ""

    Аз чух, че е в неизвестност от вас, да се обадя в най-близкото МВР така ли ? Моля, всички, които току що чуха/прочетоха статията обадете се в МВР, защото така казаха от сайта, след като сме чули, че момичето е в неизвестност трябва да отидем до най-близкото МВР и да им кажем, че знаем !