Last news in Fakti

24 Август, 2017 10:46 2 816 4

Пистолетът, с който застреляха Елена, бил с изтекло разрешително

  • пистолет-
  • елена-
  • убийство
Пистолетът, с който застреляха Елена, бил с изтекло разрешително - 1
Елена Кадър Нова тв

42-годишната Елена е простреляна смъртоносно от съпруга й, с оръжие с изтекло разрешително. Пистолетът не е иззет от МВР, сочи проверка на прокуратурата по делото.

Елена е имала заповед, която забранява на мъжа й да я доближава и ден преди да бъде убита е подала жалба, че Венцислав Василев я преследва и нарушава заповедта, съобщи Нова тв.

По закон полицията трябва да реагира незабавно. В случая обаче униформените са завели жалбата в 6-то РПУ, разпределили са я и работата по нея е оставена за другия ден. Защо мъжът е оставен на свобода, не е ясно.

Последната жалба на Елена е часове преди да бъде убита. Подадена е в прокуратурата, тъй като по тази в 6-то РПУ от предишния ден не са предприети никакви действия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лош

    13 2 Отговор
    Значи той имал ограничителна заповед и му се е водело оръжие в МВР изтекло, ама никой не му го взел. Класика! Прост народ ме!!! Дано на виновните да им се случи нещо дори по лошо, на тях и на семействата им.
  • 2 Прост народ слаба държава

    5 0 Отговор
    Прост народ слаба държава
  • 3 Финдли

    6 1 Отговор
    При толкова прост народ.откъде да се появят умни полицаи?
  • 4 НЕПУКИСТ

    6 0 Отговор
    ОТДАВНА НА НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ МУ ПУКА......