3 096 7

Убиецът Иван се отказва от служебен защитник

Семейството на 15-годишния Иван, който е заподозрян за зверското клане на 11-годишната Никол в Бургас ще се откаже от услугите на служебен защитник

Маргарита Илиева

Семейството на 15-годишния Иван, който е заподозрян за зверското клане на 11-годишната Никол в Бургас ще се откаже от услугите на служебен защитник.

Бащата на Иван – Димитър Иванов, се готви да наеме друг адвокат и да освободи служебния защитник Камен Кънев, пише „Телеграф“.

Снимка: Никол Йончева

„Бях информиран от бащата, че семейството ще упълномощи друг защитник и това е тяхно право. Аз вероятно няма да имам повече ангажимент по този процес и ще се оттегля“, обясни юристът.

Все още не е ясно на чии услуги ще се довери семейството.

Родителите са категорични, че ще обжалват определението на съда, с което на 15-годишния Иван бе наложена постоянна мярка „задържане под стража“.

Нито майката и бащата, нито комшиите смятат, че Иван е способен да извърши подобно зверство.

По думите на съседите той е кротко дете, което на никого не смее да противоречи и изпълнява каквото му се каже.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 11:24  24.08.17
  "Публикувано във факти.бг: По думите на съседите той е кротко дете, което на никого не смее да противоречи и изпълнява каквото му се каже." С което именно най-вероятно са го превърнали в психопат. Никой не може до безкрай да търпи нареждания и очаквания "да ги изпълнява".
 • Абсолютно
  Отговор
  2 11:43  24.08.17
  Тих , Скромен, Мълчалив = ПСИХОПАТ
 • Гост
  Отговор
  3 12:18  24.08.17
  По-малка присъда да постигнат повече хора да има възможност да убие.
 • filo
  Отговор
  4 12:49  24.08.17
  За мен е ясно, че той е убиеца.
 • незнайко
  Отговор
  5 15:17  24.08.17
  Точно така. /Публикувано във факти.бг: изпълнява каквото му се каже./ Това е основната причина,че го командват. Вече няма да бъде командван.
 • Сандо
  Отговор
  6 07:46  25.08.17
  Има и друго, аз неискам да го съдя, има си съд за това. Незнам и дали е виновен или нее, не съм бил там, а аз вярвам само на очите си. Но знам със сигурност, че децата са двулични и съвсем не такива за каквито се представят вкъщи. И такива приказки, ама моето дете не е такова, ама то не е способно да си ги разправят вкъщи. Работя в училище и виждам всеки ден какво се случва и хич не са за подценяване децата...

  Коментиран от #7

 • Гост
  Отговор
  7 16:49  26.08.17

  До коментар #6 от "Сандо":

  Какво друго да кажат? Нали трябва да си защитават отрочето ... каквото и да е то.

Напиши коментар:


Публикувай