Last news in Fakti

24 Август, 2017 21:13 2 051 5

МВР за случая Елена: Засега виновни няма

  • убийство-
  • елена-
  • венцислав василев-
  • лагера-
  • деца
МВР за случая Елена: Засега виновни няма - 1

МВР проговори за случая "Елена". Засега от полицията не отчитат грешка по жалбите на жената, но правят проверка, съобщи Нова тв.

Главният секретар Младен Маринов обяви, че се проверява защо оръжието на Венцеслав Василев не е иззето, въпреки че е без разрешително от 9 години.

На въпрос защо полицията не е реагирала на сигнала за нарушение на ограничителната заповед, получен в деня преди разстрела, Маринов отговори така.

Припомняме, че 42-годишната Елена беше простреляна смъртоносно от съпруга си с оръжие с изтекло разрешително. Жената е имала заповед, която забранява на мъжа й да я доближава. А ден преди да бъде убита е подала жалба, че Венцеслав я преследва и нарушава заповедта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Напуснал МВР

    16 0 Отговор
    Ами как ще има виновни, като в този случай виновните трябва да са чиновниците зад бюрата в служба КОС, че не са си свършили работата. Виновни са и кварталните полицаи, че не си вършат работата, а само гледат от кой какво могат да изкярят. Ако вината беше в онези на пътя, веднага щеше да има уволнени. Сега са от наш'те, значи няма виновни. Преди да напусна се нагледах на назначения в МВР и се отвратих. Шуробаджанащината е по-добре от всякога, добре са и лизачите. Офицер се става ако тати е бил милиционер, имаш висше от някой знаен или не толкова колеж/университет (желателно е да си даскал по физкултура), или пък се бръкнеш надълбоко в банковата си сметка. После единствената ти мисъл е как да си върнеш по най-бързия начин инвестираните средства. А това става чрез закрила на наркопазара, контрабандни цигари и алкохол. То затова се случват убийства като това на Елена, защото никой не иска да си губи времето в недоходоносна работа. Теглят само онези на дъното на пирамидата, защото все някой трябва да запълни графите в годишните отчети. Нищо, че може това да са актове за шофиране или неносене на лична карта...
  • 2 Будалата

    6 0 Отговор
    За най голямо съжаление това е действително вярно за МВР. Детски учители стигат до ръководни постове .да не казвам за физкултурник и пожарникар. То затова сме на това дередже де. Те двамата оправиха МВР то ,а сега оправят и държавата.
  • 3 Абдала до Будалата

    6 0 Отговор
    Какво искаш да кажеш ? Като един виц имаше: Как да ида на доктор като знам какъв инженер съм.
  • 4 гост

    8 1 Отговор
    И после ми реват за заплати
  • 5 По добре късно..

    2 1 Отговор
    Добре че на време напуснах Мутраландия,е загубих 15 в размисъл!