Last news in Fakti

25 Август, 2017 12:41 8 462 6

Съседи поръчали да убият семейство, килърът ги застреля и запали

  • убийство-
  • семейство-
  • богданчовци
Съседи поръчали да убият семейство, килърът ги застреля и запали - 1

Мистериозното убийство на семейство от габровското село Богданчовци е разкрито. Съседи поръчали да убият Илия и Еленка Спиридонови заради комшийска вражда, гарнирана с клетви за смърт. Това разкриха от МВР, цитирани от „Телеграф“.

Арестувани са баща, син и предполагаемият убиец.

Жестокото престъпление бе извършено на 11 август. На следващия ден труповете на мъжа и жената бяха открити овъглени, тъй като килърът запалил къщата им, за да прикрие следите си.

Аутопсията обаче показа, че Илия и Еленка са били простреляни с по един куршум в сърцата.

Семейство Спиридонови отишли да живеят в село Богданчовци преди няколко години. Били затворени, не комуникирали почти с никого.

Илия бил пенсионер, а Еленка работела в габровско предприятие. Те обаче имали тежък имотен спор със свои комшии.

Спиридонови започнали да отправят зли клетви към съседите си. По ирония на съдбата след поредното проклинане единият син на комшиите катастрофирал тежко и загинал.

Хората буквално озверели и приписали злощастния инцидент на Еленка и Илия. Не спирали да ги обвиняват, че заради злобата им детето им е загинало на пътя.

Комшиите не спрели да търсят начин да ликвидират Спиридонови, водени от правилото „Око за око, зъб за зъб, кръв за кръв“.

Разследващи коментират, че бащата и синът му взели инициативата в свои ръце и започнали да търсят убиец, който да ликвидира враговете им. Успели да издирят човек, който да изпълни поръчката, в русенското село Бяла. Срещу съответната сума той гръмнал възрастното семейство.

Илия бил разстрелян в гърдите, Еленка в гръб.

„Като ги извадиха, труповете на двамата бяха като опърлени. Изобщо не можеха да бъдат разпознати, толкова много бяха изгорели. Мъжът Илия бе целият черен, а на жената само гърбът не беше изгорял. Сигурно е паднала по гръб, след като е била застреляна“, разказва съседът Владимир Димитров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некъв

    7 8 Отговор
    Който нож вади, от нож умира
  • 2 Пешо

    35 0 Отговор
    Мога само да кажа едно благодаря на криминалистите, разкрили случаят. Обикновено нещата приключват примерно - късо съединение, пожар и бог да ги прости!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 АНОНИМЕН

    12 6 Отговор
    ПАЗИ БОЖЕ ОТ ПРОКЛЕТИ КОМШИИ.....!!!!!

    ЩОТО..КРИВО ДЪРВО СЕ ОПРАВЯ.....
    КРИВ ЧОВЕК..НИКОГА...

    ИЛИ..ГРОБА ГО ОПРАВЯ....

    В СЛУЧАЯ.......НЕ СА ГИ ОЧИСТИЛИ ЕЙ ТАКА..ЗА КЕФ.....ИМАЛО Е СЕРИОЗНА ПРИЧИНА......
  • 5 ванга

    13 0 Отговор
    Леле... ПРОКЛЕЛИ сина и той умрял! Каква сила има клетвата... ми да бяха ги проклели обратно, що наемат убиец?
  • 6 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    9 3 Отговор
    Дивашката деиствителност в бълхария....изтрепаха се за 1 кокошарник