2 132 1

Бургаски затворници: Подтикват ни към самоубийства

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна
Светослава Ингилизова

Затворник e бил пребит в затвора в Бургас миналата неделя. Подробности до момента обаче не са известни. От правосъдното министерство отказват разрешение за нови срещи със затворниците там с аргумента, че все още не са приключили проверките след разкритията, съобщи бТВ.

Затворници чрез собствените си телефони сами за поискали да разкажат какво се е случило. Твърдят, че служител на затвора ги подтиквал към самоубийства. Давал им ножчета и въжета, разказва по телефона един от затворниците и твърди, че наскоро се опитал да се обеси, но го спасили.

Мъж, който доскоро е лежал в Бургаския затвор за въоръжен грабеж, твърди, че познава отлично пътищата на дрогата. Знае и как се вкарват телефони. Той лично за две години вкарал 70 телефона в затвора. В бургаския затвор нищо не се случва без знанието на зам.-директора, твърдят лишени от свобода.

Друг излежаващ присъда зад решетките твърди, че имало такса, за да излезеш в отпуск от затвора. И дава пример със затворника Велко Маринчев - ало измамник.

Бургас / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Константин
    Отговор
    1 16:40  27.08.17
    Какво става в тази хубава държава със скапаните ни управници,правосъдие,прокуратура и прочие.Докога ще си правят с нас каквото си поискат.Всеки може да попадне в затвора за без нищо повярвайте ми.Хора давайте да се вземем у ръце и да пойскаме отговорност от хората които избираме да ни управляват.

Напиши коментар:


Публикувай