1 571 2

Съдът умува за 15-годишния Иван, обвинен в убийство

Момчето е зад решетките заради смъртта на 11-годишно момиче

Снимка: Грамофона
Снимка: Грамофона
Константин Карагьозов

Решават дали да остане за постоянно в ареста 15-годишният Иван, който е обвинен за смъртта на 11-годишно момиче в Бургас, съобщиха от Апелативна прокуратура – Бургас.

В 14.00 часа Апелативен съд Бургас ще разгледа жалбата на обвиняемото лице Иван И. и неговия защитник против Определение на Окръжен съд Бургас, с което е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ по обвинението за убийството на малолетната Никол Й. от гр. Бургас.

В средата на август 11-годишната Никол беше открита мъртва в асансьор в жилищен блок в морския град. Прокуратурата е категорична – убийството е извършено умишлено, тъй като смъртоносната рана е с дълбочина 3 сантиметра.

Майката на момчето е убедена, че детето ѝ не е извършител на жестокото престъпление. Съседи също твърдят, че детето е набедено.

Бургаският окръжен съд реши да остави обвиняемия в ареста, но адвокатите му обжалваха решението и поискаха домашен арест.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Николай
  Отговор
  1 09:02  28.08.17
  Какво има да умува- ТОВА Е УБИЕЦ. Да му дадем медал ? Да му намерим хубава работа и да си живее живота. Я се вземете малко в ръце и си свършете ш...ната работа.
 • Потресена
  Отговор
  2 01:44  29.08.17
  К...ленце мръсно...мри!

Напиши коментар:


Публикувай