1 432 4

Мъж простреля 15-годишно момче с въздушна пушка

Мартин Христов

Мъж простреля 15-годишно момче с въздушна пушка, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Видин.

На 26 август в 01.20 часа в дежурната част на полицията бил получен сигнал от ЦСМП-Видин за постъпило 15-годишно момче от град Брегово, с рана в областта на корема.

Установено било, че инцидентът възникнал на 25 август около 23.30 часа в центъра на Брегово, в близост до кафе-машина - собственост на В.Б.(50г.), местен жител.

Приближавайки към кафе–машината, собственикът забелязал до нея две момчета, заплашил ги с въздушна пушка и ударил с приклада й в областта на рамото едното от тях. След това произвел изстрел, насочвайки пушката към другото момче и го прострелял в областта на корема.

Непълнолетният се прибрал у дома, и по-късно придружен от баща си посетил болничното заведение. Настанен е за наблюдение, без опасност за живота, в хирургическото отделение.

Въздушната пушка, не регистрирана по съответния ред, е предадена с протокол за доброволно предаване от собственика.

Той е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Работата по случая продължава, в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

Видин / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • истината
  Отговор
  1 13:02  28.08.17
  Явно са му разбивали вече кафемашината и човека е взел мерки, издебнал ги е и ги е я спрял, дано го оправдаят по бързо.
 • мъка
  Отговор
  2 18:37  28.08.17
  Публикувано във факти.бг: Въздушната пушка, не регистрирана по съответния ред Ваздушни пушки до 24 джаула не се уведомяват, а регистрация не се изисква/автора да провери закона/ . Не е нужно, закона го позволява така че точка...
 • ДДД
  Отговор
  3 00:35  29.08.17
  а простреляните имена нямат ли? нещо джевдет ахмед муатафа? нямаме и животинското право да се защитим
 • гост
  Отговор
  4 10:29  31.08.17
  За да отиде с въздушната пушка да си проверява автомата явно си е патил, патил и пак патил. Защо не потърсят отговрност на непълнолетните циганчета, какво са правили с автомата? И като са видяли човека, защитаващ автомата си, защо не са побягнали, ако ги е било страх и на какви са се правили, та да ги удря и да ги стреля? По селата хората се въоръжават, основно с преправени газови оръжия, точно заради циганската напаст. Преди можеше цяла нощ да се разхождаш, а сега цигани на малки групи окопират селата и тарашат кой каквото намери, малко са къщите останали без набези.

Напиши коментар:


Публикувай