28 Август, 2017 14:50 1 652 2

20 експертизи назначени до момента за убийството на Никол

  • експертизи-
  • убийство-
  • никол-
  • иван-
  • разследване-
  • съд

Двадесет експертизи са назначени за убийството на 11-годишната Никол

20 експертизи назначени до момента за убийството на Никол - 1

Двадесет експертизи са назначени за убийството на 11-годишната Никол, съобщи за "Gramofona.com" наблюдаващият прокурор Ангел Ангелов.

Всяка една от тях трябва да даде отговор на различни въпроси, които да хвърлят по-голяма светлина върху жестокото престъпление.

Към момента от държавното обвинение се въздържат от каквито и да е коментари заради течащото разследване.

В този час в Бургаския апелативен съд тече делото, на което ще се реши дали задържаният за убийството 15-годишен Иван ще остане в ареста.

20 експертизи назначени до момента за убийството на Никол

Адвокатът на момчето настоява то да е под родителски надзор, а не зад решетките.

Тийнейджърът е с умствена изостаналост, но психиатрична експертиза трябва да докаже дали е съзнавал действията си в деня на убийството.

Родителите на Иван днес дойдоха в съдебната зала.

Те отрекоха в дома им да са открити каквито и да е вещи, които свързват сина им с престъплението. Мнението на бащата и майката е, че детето им е натопено.

Още в първите часове след убийството от прокуратурата обявиха, че нямат съмнения за автора на убийството и че то е умишлено.

Момиченцето беше открито мъртво в асансьора на бл. 108 в квартал „Меден рудник“ на 20 август. Детето е било прободено с нож във врата и е починало от кръвозагуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ганьо гевгира

    2 2 Отговор
    Това, че е прост и мързелив не го прави ненормален, но най-вероятно за такъв ще пледират адвокатите да го отърват от панделата.
    Дано прокуратурата си свърши работата и да го тикнат на топло за дълго, там ще разбият детската психика и ще му излекуват всички комплекси.
    Тоя олигофрен, като излезе от панделата ще е завършен експерт по убийства, ще бъде ценен кадър за местните наркобосове!!!!!
  • 2 Иван

    1 1 Отговор
    Точно там е работата че сега съм полу идиот а от затвора ще изляза пълен идиот , Така че не ме вкарвайте да си остана полу..