28 Август, 2017 17:33 3 408 10

Дъщерята на изнасилвача Йорго иска 100 000 лева

  • дъщеря-
  • йорго колев-
  • изнасилване-
  • факти-
  • акт

38-годишният Йорго Колев, срещу когото се води дело за това, че многократно изнасилвал непълнолетната си дъщеря, призна изцяло фактите, изложени в обстоятелствената част на обвинителния акт и изрази съгласие да не се събират повече доказателства

38-годишният Йорго Колев, срещу когото се води дело за това, че многократно изнасилвал непълнолетната си дъщеря, призна изцяло фактите, изложени в обстоятелствената част на обвинителния акт и изрази съгласие да не се събират повече доказателства, предава "Дунав мост".

Това съобщиха от Окръжния съд в Русе след проведеното днес съдебно заседание за предварително изслушване на страните по делото.

По тази причина делото протече по реда на глава 27 от НПК (съкратено съдебно следствие) в хипотезата на чл. 371, т. 2 НПК.

В хода на съдебните прения прокурорът отправи искане Йорго да бъде осъден на 18 години лишаване от свобода, което наказание да бъде намалено с 1/3 съобразно разпоредбата на чл.58 а от НК.

Потърпевшата дъщеря, която бе конституирана като частен обвинител и граждански ищец по делото, чрез назначения й особен представител поиска наказание, ориентирано към максимално предвидения в закона размер, както и обезщетение за неимуществени вреди в размер на 100 000 лева.

Защитата пък пледира подсъдимият да бъде оправдан по обвинението, че извършеното представлява особено тежък случай и да бъде осъден за извършено престъпление по чл. 152, ал. 2, т. 1 и т. 2 от НК, за което законодателят е предвидил наказание лишаване от свобода от три до десет години.

Присъдата по делото ще бъде обявена утре.

Йорго беше изправен пред Темида по обвинение, че многократно изнасилвал непълнолетната си дъщеря, като първият акт бил, когато момичето било едва на 14 години.

Според обвинителния акт, бащата е изнасилил дъщеря си 42 пъти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Константин-Ром

    4 15 Отговор
    Давайте коментирайтеГ-да.Това ако беше циганин щяхте да коментирате ЯКО,а сега няма коментари ЗАЩО?Виждате ли че престъпника си е престъпник,без значение какъв е по народност.

    Коментиран от #2, #3, #4, #8

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 И таз добра

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Константин-Ром":

    Сега ако,кажеш че,знаеш що е то запетая,за какво служи и къде се поставя,млъквам!
  • 5 Кольо

    7 1 Отговор
    тоя ше го сбират в затвора. мин 15 години треа лежи.
  • 6 Майки

    7 0 Отговор
    Убийте го
  • 7 Хитлер

    14 1 Отговор
    Алоооооо Константин ром никога запомни никога няма да бъдете нтегрирани в българското общество ти винаги ще си бъдеш мръсен Неук Циганин,поради факта че гена ви е мръсен живеете като стадни животни идвате от Индия където от едната страна на река ганг си мият гъза а от другата страна на реката пият вода,с малка разлика че индйците ядат с пръсти а вие тук таме с вилица и лъжица .от гена си неможеш да избягаш.вън от нашата родина
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ужасяващо

    2 0 Отговор
    Нямал си дявола работа ал си децата
  • 10 Този

    1 0 Отговор
    Дано вътре го смажат здраво