28 Август, 2017 20:45 1 244 3

Условна присъда за жената, нападнала медицинска сестра

  • горна оряховица-
  • нападение-
  • медицинска сестра

Шест месеца условна присъда получи 53-годишна жена, след като удари дежурна сестра в Спешното отделение на болницата в Горна Оряховица.

Извършителката, която е осъждана за хулиганство, твърди, че е ударила медицинската сестра без да иска, съобщи бТВ.

Тя е пристигнала в болницата с внучето си, което е имало рана на главата.

След скандал и обиди в лекарския кабинет, тя решила да си тръгне, като ударила с юмрук в лицето и ритнала медицинската сестра.

„Те не ни позволяваха да си вършим работата, значи това е, с което се сблъскваме почти всеки ден. Те трябва да бъдат прегледани, трябва да бъдат обслужени, трябва да бъдат първи. Това е, което те желаят”, коментира медицинската сестра Петя Стоянова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 7 Отговор
    Бойна баба.
  • 2 Гоуст

    11 1 Отговор
    Еми да, нищо че преди няколко месеца приеха закон за ефективна присъда при нападение на медик... Закривайте държавата и да се свършват мъките
  • 3 гост

    3 1 Отговор
    Разбирам да й е първо провинение, но тази очевидно си е побойник, а условна присъда не е присъда. Та след като искате да побойника да печели делото, защото неефективната присъда е победа на насилието над закона, защо въобще сте я арестували? Издайте нареждане МВР само да ги разпитват за пред новините и ги изпращайте с кафенце към вкъщи. А битите са си така или инак в болницата, няма какво да се грижите за тях. Те ще си взимат минималната заплата за годините учене и стаж, тежък труд и неуважение, а после ще ги бият и ще им се смеят. Това казвате с такава присъда. Утре пак ще дойде тази и пак ще бие, друга ще види по новините, че нищо няма да й направят и ако се е чудила преди дали да налети на бой, след такава информация няма да се чуди, а направо ще бие. Ако пребият съдя на работното му място той дали е удоволетворен от условна присъда на бияча?