Last news in Fakti

29 Август, 2017 18:48 1 903 8

Пастирът, запалил пожара в Пирин, работел за екоорганизация

  • пастир-
  • пожар-
  • екоорганизация-
  • цигара

Пастирът Костадин Митев, който запали с цигара неумишлено големия пожар в Пирин, работел за екоорганизацията "Фонд за дивата флора и фауна"

Пастирът Костадин Митев, който запали с цигара неумишлено големия пожар в Пирин, работел за екоорганизацията "Фонд за дивата флора и фауна", пише "24 часа".

"Наехме го през март да се грижи за стадо от рядката порода късорого родопско говедо. Учудих се, че той е автор на пожара. Първо каза, че няма нищо общо, но след това го разпитваха в полицията и там е признал. Аз самият не знам къде е истината, давахме му нормална заплата за тази работа, живееше в постройка към обора с жена си", каза Емилиян Стойнов, ръководител на екоорганизацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пазарен Либерализатор

    5 8 Отговор
    "Зелени", всичкото панелни природозащитници.
    Иначе как се прави - носи се шише 0,5л. от нещо, до половината пълно с вода. Фасовете ги пускаш вътре и завърташ капачката. После хвърляш в кофа за смет.
  • 2 Стига права и свободи,има и задължения!!

    7 10 Отговор
    Екоорганизацията ,,Фонд за дивата флора и фауна,"дали са помогнали на огнеборците или са гледали от далече?
  • 3 зелени милионери

    11 10 Отговор
    Никой от зелените милионери рекетьори не отиде там да помага-факт! Иначе много са активни да спират проектите в Креснеското дефиле, че видите ли пепрудките щели да пострадат, а сега дори не си направиха труд да изкажат съболезнования за пеперудките, костенурките и пр.
    Сега едва ли остана някой на който да не е ясно, каква е истинската цел на зелените НПО, ами да усвояват милиони за псевдо дейности ?
  • 4 Poli

    7 1 Отговор
    Айде и вие с глупаците препишете новината. Помислете, бре хора! Кой има интерес от пожар на това място? Срам за нещо което се нарича Медия, при това свободна.

    Коментиран от #6

  • 5 незнайко

    0 0 Отговор
    Този сигурно е бил гражданин и си е мислел, че ходи по чаршията и си хвърля фасовете по асфалта !
  • 6 незнайко

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Poli":

    Сега Ви прочетох поста и мога да Ви отговоря веднага. ДЪРВЕНАТА МАФИЯ ! Няма да ни кажат, къде ще отидат дърветата.
  • 7 Family safe

    9 0 Отговор
    Цигарите трябва да се забранят със закон, на мен лично са ми изгаряли окото докато седях на пейка в парка в съседство жена със запалена цигара, духна вятър и пепелта право в очите ми, няколко месеца ме боля и имах петно... Така си палят и къщите и заспиват пред телевизорите... Цигарите са наркотици и са пожароопасни, трябва да се забранят, това е.
  • 8 Патриот

    0 0 Отговор
    Виновна за пожара е дървената мафия. Сега ще започне санитарна сеч, следователно комисионни, парици и т.н.
    В България обаче отново портиера е виновен за фалита на банката.