Last news in Fakti

29 Август, 2017 20:45 2 239 8

12 години и 8 месеца затвор за баща, изнасилвал системно дъщеря си

  • йорго колев-
  • изнасилване-
  • дъщеря
12 години и 8 месеца затвор за баща, изнасилвал системно дъщеря си - 1

12 години и 8 месеца затвор получи 38-годишният Йорго Колев, обвинен в системно изнасилване на собствена си непълнолетна дъщеря. Присъдата бе произнесена днес от Русенския окръжен съд, предаде БГНЕС.

Делото се гледа по процедурата на съкратено съдебно следствие, след като обвиняемият се призна за виновен. Така ефективното наказание от 19 години затвор, наложено от съда, бе намалено с една трета.

Мъжът бе осъден за тежко престъпление – през периода от октомври 2015 г. до 20 януари тази година той изнасилил непълнолетната си дъщеря 42 пъти, като я принудил към това със сила и заплашване.

Съдът присъди и обезщетение на пострадалото момиче за неимуществени вреди в размер на 60 000 лева, като не уважи изцяло гражданския й иск, предявен за сумата от 100 000 лв.

Решението може да се обжалва в 15-дневен срок пред Великотърновския апелативен съд.

След заседанието защитата на подсъдимия заяви, че присъдата ще бъде обжалвана, тъй като според него наказанието е прекалено тежко и на практика се приравнява към убийство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 lol

    13 3 Отговор
    Сега 12 години всеки ден този ще го изнасилват в затвора :D

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Emperorex

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "lol":

    А дано
  • 3 ЖАЛКО

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "lol":

    Ще ти се, ама това е България...
    Не четеш ли, че присъдата му е намалена с 1/3-та, тоест от 19 години, на 6 години и половина, а отделно ще има и друго обжалване и ако нещо пак го помилват, може да се размине и с условна...
    А според мен този б.клук е за трепане, не за жалене...

    Коментиран от #4

  • 4 lol

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "ЖАЛКО":

    Споко, то него ще го трепат яко у затвора!
  • 5 Vasik Atanasova

    5 2 Отговор
    на този лупестия ще му направят още една дупка отзад
  • 6 БАЙ МАНАФ

    5 1 Отговор
    В ПАНДИЗА ША МУ СКЪСАТ ХАЛКАТА.....
  • 7 БЪЛГАРИН

    4 1 Отговор
    А нима не е убийство - духовно, физическо и емоционално, дори има наглостта да се защитава, какъв бокл*к!
  • 8 Коментираща

    1 0 Отговор
    Колкото и години да му присъдят, каквото и да му и да го правят в затвора, малко ще му е!!! Момичето вече е с повредена психика - не стига, че колко време и колко пъти изнасилвания, заплахи, т.е. и физически, и психически тормоз, а и голямата подробност ОТ СОБСТВЕНИЯ И БАЩА ! Не го чувствам детето, дано успее да се оправи и емоционално, и психически, защото трудно след такова нещо може да се оправи психиката особено на момиче в тийнейджърска възраст ...