Last news in Fakti

30 Август, 2017 10:15 1 581 0

Глобиха 100 лева побеснял мъж, нападнал и напсувал кмет

  • глоба-
  • побеснял-
  • мъж-
  • нападнал-
  • напсувал-
  • кмет-
  • медковец

С глоба от 100 лева се размина мъжът, нападнал и напсувал кметът на монтанската община Медковец

С глоба от 100 лева се размина мъжът, нападнал и напсувал кметът на монтанската община Медковец, предава "BulNews.bg".

Делото срещу 36-годишният А.Б.С. се гледа преди дни в районния съд в Лом, където мъжът бе признат за виновен в дребно хулиганство.

Наказанието за действията му е само административна глоба, която мъжът може да обжалва.

Скандалната случка се разиграла към 11.30 часа на 17 август на площад "Поп Андрей" в селото, където се намира общината.

Побеснял мъж нахлул в сградата на местната управа и без повод и причина влязъл в саморазправа с чиновник, изпълняващ служебните си задължения. Той започнал да сипе заплахи, обиди и нецензурни думи по адрес на служителя, както и към кмета на община Медковец и чиновници от администрацията.

„С поведението си А.Б. предизвикал силно възмущение в присъствалите граждани“, казаха от полицията след инцидента.

Нарушителят веднага бил отведен в полицията в Лом и задържан за 24 часа. След това той е изправен на подсъдимата скамейка по бързата процедура.

Пред съда обвиняемият признал вината си и изразил съжаление за постъпката си, която обяснява с емоционалното си състояние.

Буйстващият мъж заявил пред магистратите, че бил подразнен от чиновниците и кмета, защото отказали да му зачетат определен брой часове, които всъщност не бил отработил.

Изглежда мъжът е нает по някоя от програмите за заетост и искал да мине между капките, но не му се получило.

Тъй като досега мъжът не бил извършвал каквито и да е нарушения на закона, живеел мизерно, бил безработен и в същото време се грижел за баща си, който е инвалид, магистратите се смилили над мъжа и му наложили само паричната глоба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА