Last news in Fakti

30 Август, 2017 17:13 2 519 1

СДВР: Работим по версия за отвличане на сина на столичен бизнесмен

  • отвлечен-
  • син-
  • собственик-
  • автокъща-
  • бизнесмен
СДВР: Работим по версия за отвличане на сина на столичен бизнесмен - 1
Снимка: БТВ

От СДВР дадоха специална пресконференция, на която дадоха подробности за открития днес автомобил край Герман и изчезналия син на столичен бизнесмен.

"Водачът на автомобила е 25-годишен младеж от Герман. Не мога да кажа имената му. Работим по всички версии, включително отвличане. Няма основна версия. Към момента все още издирваме момчето. Няма следи от борба в автомобила. Сигналът е подаден от бащата на момчето. Той е намерил колата, близо час преди да подаде сигнала. Според него синът му няма врагове, не е имало закани и заплахи. Двамата са се видели за последно тази сутрин.

Първо момчето е тръгнало на работа. После бащата и тогава е намерил колата. Бащата е бизнесмен. Занимава се с автокъщи. Не мога да кажа нищо повече, защото ще затрудня разследването", обяви зам.-шефът на СДВР Борислав Борисов.

Междувременно от пресцентъра на МВР също разпространиха информация за инцидента.

"Тази сутрин към 10.30 часа от тел. 112 е получен сигнал за изоставен на пътя в района на с. Герман лек автомобил. Веднага към мястото e насочен екип от столичната полиция. При огледа е установено, че в колата имало лични документи и мобилен телефон. Установен е собственика на автомобила, предприети са всички действия за установяването на местонахождението на водача на автомобила", пише в съобщението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хмм

    7 0 Отговор
    Наглите, продължение ???