31 Август, 2017 09:16 1 445 3

Пловдивчанин преби мъж и го ограби в дома му

  • пловдив-
  • обир-
  • нападение
Пловдивчанин преби мъж и го ограби в дома му - 1
Снимката е илюстративна

Крадец нахлу в къща в Брестовица посред нощ и преби и ограби собственика. 52-годишният собственик на къщата бил заспал, когато крадецът разбил входната врата и влязъл в дома му. Апашът пребил мъжа и отмъкнал сумата от 800 лева, съобщи "Трафикнюз".

Отзовалите се на място полицейски служители установили, че пострадалият е с охлузни рани в областта на главата. След издирване бил заловен и извършителят – 32-годишен пловдивчанин, той е задържан за 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бг идиотизъм

    9 0 Отговор
    абе кви са тия задържания за по 24 часа.......побой и грабеж, за такова нещо ако се докаже че наистина той е извършителя навремето по соца се ЛЕЖЕШЕ поне 5-6 годинки. И не го пускат от ареста докато не приключи следствието(за да не избяга!!!)
  • 2 гост

    9 0 Отговор
    Медиите внушавате че всъщност наказанието за това деяние е задържане за 24 часа и неграмотните българи остават с впечатлението че могат да си правят каквото поискат защото наказанието е задържане за 24 часа....а да поспрете с тия внушения ааа???
  • 3 Стига права и свободи,има и задължения!!

    2 0 Отговор
    Разбил входната врата и влезнал вътре?!? В нормалните държави трябва да му бъде разбита главата веднага и да не излезе от затвора поне 10 години.Беззаконието в държавата е минало границите на възможното.Каква сигурност за живота си имат вече хората.При подобно положение в Америка се стреля на месо!