5 238 1

Меле в ресторанта на шеф Ангелов

"Комшия, живущ в сградата под нашия ресторант, около 21 часа се прибира с такси, бива нападнат от двама маскирани с бухалки и нож

Маргарита Илиева


"Комшия, живущ в сградата под нашия ресторант, около 21 часа се прибира с такси, бива нападнат от двама маскирани с бухалки и нож. Това разкри за интервю пред "бТВ" шеф Виктор Ангелов, главен готвач и основател на ресторанта, където вчера вечерта се разигра свиреп инцидент.

"В паниката нападнатият хуква към входа на кооперацията и по инстинкт тръгва към ресторанта, влиза в заведението през странична врата, прави кръг между масите и излиза. Атаката в ресторанта продължава. Един от нападателите продължава да го гони между масите", разказа още Ангелов".

"Господинът е добре, полицията дойде относително бързо, сега се води разследване. Доста бързо се е разиграла сценката, и двамата нападатели са избягали", разказа още главният готвач на столичното заведение.

Вчера около 21 часа двама маскирани мъже спретнали жесток екшън в столицата.

Те нахлули в елитния ресторант в столичния квартал „Лозенец“ и нападнали с бухалки и ножове 40-годишен мъж.

Пострадалият е получил прорезна рана, а след като на място са пристигнали компетентни органи, мъжът е отказал да бъде приет в болница.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Adv
    Отговор
    1 10:32  01.09.17
    И на принципа "няма лоша реклама".....

Напиши коментар:


Публикувай