4 824 1

Шокиращи разкрития! Скелетът открит в хотел "Смолян" е на жена

"Най-вероятно става дума за убийство и скриване на трупа, което е станало преди 20-30 години. Тялото е пренесено от работещ в хотела или човек, който много добре познава сградата. Скелетът е открит в избената част, където се намират бомбени убежища. Там е невероятен лабиринт и външен човек няма как да се ориентира"

Маргарита Илиева

В сряда преди обяд строителни работници, които извършват ремонт в хотел „Смолян“, са открили човешки скелет. Костите са намерени под нивото на басейна във вентилационна шахта.

Скелетът вероятно е на жена, тъй като там са открити и останки от дамски ботуши.

Единият ботуш е намерен до костите, а другият – на около десетина метра от него. Предполага се, че е изпаднал, когато е пренасяно тялото, пише "Бул нюз".

Сигналът е подаден в 11.30 ч. на телефон 112 от управителя на хотела Максим Банков.

Полицейски служители от ОД МВР и РУ-Смолян в продължение на 4 часа извършили оглед на място за изясняване на обстоятелствата около случая.

Образувано е досъдебно производство и е уведомена Окръжна прокуратура.

"Най-вероятно става дума за убийство и скриване на трупа, което е станало преди 20-30 години. Тялото е пренесено от работещ в хотела или човек, който много добре познава сградата. Скелетът е открит в избената част, където се намират бомбени убежища. Там е невероятен лабиринт и външен човек няма как да се ориентира", смята Максим Банков.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • FUCK OF
    Отговор
    1 17:35  01.09.17
    ХВАНИ КЬОРАВИЯ ,ЧЕ МУ ИЗВАДИ ОЧИТЕ..... ЕДВА ЛИ ЩЕ ОТКРИЯТ УБИЕЦА АКО ДЕЙСТВИТЕЛНО ТОВА Е УБИЙСТВО....

Напиши коментар:


Публикувай