3 Септември, 2017 15:44 13 275 12

Гангстерската война в Санданско продължава, запалиха колата на Главата

  • палеж-
  • автомобил-
  • кола илиян главата
Гангстерската война в Санданско продължава, запалиха колата на Главата - 1
Снимката е илюстративна

Лек автомобил Сеат пламна тази нощ в санданското село Лешница. Автомобилът е собственост на Илиян П. с прякор Главата, близък приятел на бизнесмена Кр. Хиджев, чийто мерцедес бе запален преди малко повече от месец.

Инцидентът станал малко след 03:30 часа. Коктейл "Молотов" бил хвърлен в автомобила, съобщава struma.com.

За пореден път в Санданско показаха, че се вихри улична война между отделни групи и групировки.

Според полицията Хиджев и Илиян воюват с известен в курортния град криминално проявен тип, но не казват какъв им е проблема с него.

Този месец градът стана свидетел на серия палежи, стрелба с автомат Калашников по гаража на известен гастарбайтер с бизнес в Холандия.

Последва зверски бой пред дискотека, при който с нож бе наръган една от емблематичните фигури на града Д. Саботанов - Саботана.

Дни по -късно запалиха автомобил на близък приятел на уличения в побоя мъж с прякор Фараона. Връщат ли се мутренските времена, това е въпросът.

Това лято бе белязано от прояви, с които посрещнахме демокрацията.

Полицията работи по случая с новия палеж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    71 3 Отговор
    Гангстер със СЕАТ! АЙАЙАЙАЙАЙ
  • 2 Лост

    41 1 Отговор
    Seat arosa ахахаха
  • 3 един

    55 2 Отговор
    Мутренските времена никога не са отминавали. Само дето сега мутрите си имат държава. Дано само се оправят между тях си и покрай сухото да не игори и сурово...
  • 4 Лупи

    32 2 Отговор
    Нищо няма да се оправи от самосебе си в една гангстерска държава битките между отделни престъпни групировки никога не спират. Дори едната да елиминира другата след време ще се появи нова групировка, която ще оспори територията на старата и така до безкрай. Разберете с бездействие никоя държава не се оправила, но с бездействие много държави са изчезнали.
    Най-тъжното в случея е, че полицията изказва мнение, че Компира и Марулята воюват помежду си, но не се меси в проблемите им все едно има междуфирмени разногласия това е най-страшното т.е. полицията ги знае кои са и въпреки това те са на свобода и се бият и палят. В една нормална държава това щеше да е скандал и щеше да има сериозно напрежение за властта, но тука за милиарди няма проблеми, какво остава за полицейско бездействие относно Компира и Марулята.

    Коментиран от #5

  • 5 Смях

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Лупи":

    Албанският кодекс на честта в действие!
  • 6 Ники

    7 8 Отговор
    Какво като е със Сеат?
  • 7 сан дан

    18 2 Отговор
    Улична война в Сандански, а ние санданчани нищо не сме разбрали....
  • 8 Роман дизел

    17 3 Отговор
    Във Софията що коли изгореа не гангстерска а трета световна война ще да е било.
  • 9 Бай Митю

    14 0 Отговор
    Хамстер не Гангстер
  • 10 Дженев

    27 0 Отговор
    Щом полицията работи по случая няма да има заловени.А би било редно да има ------ заловени полицаи.
  • 11 СЕАТ

    2 2 Отговор
    Ако това на снимката е СЕАТ, то тогава аз имам Панамера, не, не Кайен :-)
  • 12 Public Owner

    7 1 Отговор
    Доста малоумно изглежда като медиите почнат да папагалстват дали се били връщали 90-те години... е че те кога са си отивали, да не би да управлението да се е сменило, или системата.. или каквото и да е, всичко си е същото с много малки изключения които не са фактор!