4 Септември, 2017 14:56 3 795 1

Откриха убиеца от Пещера във вила край София

  • пещера-
  • убийство-
  • убиец-
  • георги генов-
  • мухово-
  • вила

43-годишният Георги Генов се укрил в близост до планинското село Мухово

Откриха убиеца от Пещера във вила край София - 1

43-годишният Георги Генов, заподозрян за извършено тежко криминално престъпление в Пещера, е задържан, съобщиха от МВР. Мъжът бе обявен за общодържавно издирване, след като избяга от местопрестъплението и се укри. По разпореждане на вицепремиера и министър на отбраната в помощ на полицейските екипи бе предоставена високопроходима техника на 68-ма бригада "Специални сили" при Министерството на отбраната.

Благодарение на денонощната работа и усилията на екипите, днес мъжът бе открит във вилна постройка край планинското софийското село Мухово. В близост до мястото е намерен и семейният автомобил, с който по първоначални данни извършителят се е оттеглил, както и оръжието на престъплението.

В петък, минути след 19.30 часа в полицията бе получено съобщение за жена в безпомощно състояние, открита на кръстовище в града. Към мястото незабавно бяха насочени екипи на полицията и на „Спешна помощ". Първоначалният оглед констатира смъртоносни наранявания по тялото на жената с остър предмет. Бе установена самоличността ѝ – 41-годишна жителка на Пазарджик.

В рамките на разследването бе установено, че минути преди това е имало скандал между жертвата и съпруга ѝ, затова и една от изградените версии бе свързана с установяването на местонахождението на 43-годишния мъж, избягал с автомобил след престъплението. Установени бяха свидетели на случая, блокирани бяха основните пътни артерии.

Работата по случая продължава, води се полицейско производство под наблюдението на Окръжна прокуратура - Пазарджик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    5 4 Отговор
    Цяла година ли я писахте тази статия, та в началото обявявате, че е 43-годишен, а в края - 44-годишен?
    При всички случаи този мяза на 50+...