4 Септември, 2017 15:59 2 984 2

Рецидивист отвлече малко момиче

  • рецидивист-
  • отвличане-
  • момиче-
  • варна
Рецидивист отвлече малко момиче - 1

В резултат на предприети незабавни действия е задържан 29-годишен криминално проявен и осъждан варненец за отвличане на непълнолетно момиче, съобщават от пресцентъра на ОДМВР - Варна.

Полицаи се отзовали на сигнал, постъпил на 31 август, за непознат, който държи против волята му непълнолетно момиче.

След проведени бързи оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия е установено, че извършител на деянието е М.Т. (29 г.) от Варна.

Той бил задържан за срок до 24 часа.

Материалите по образуваното досъдебно производство са докладвани в Районна прокуратура – Варна. На М.Т. е повдигнато обвинение, наложена му е мярка за неотклонение „задържане под стража“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мари

    6 0 Отговор
    кво става в таз държавица...май май , ще харесам комшото !!!
  • 2 РОМ

    3 1 Отговор
    Ако ДЪРЖАВАТА ,сега каже пестъпленията в последните няколко години да се спрат,вярвайте ми че ще спрат.Но и някой хора обедняха от това да няма престъпления,и затова се допускат такива работи застрашаващи сигурноста на държавата.Някой прибират пари от тези престъпления,и прстъпника отново е вънка и готов за нови подвизи.