Last news in Fakti

4 Септември, 2017 23:31 15 244 39

Цигани с метални тръби нападнаха двойка край Пловдив

  • цигани-
  • нападение-
  • засечка-
  • пловдив

Циганите направили нарушение на пътя, а после нападнали двойката

Цигани с метални тръби нападнаха двойка край Пловдив - 1
По буса има сериозни щети Снимка: Трафикнюз

Група роми са нападнали с метални тръби мъж и жена край Пловдив. Инцидентът е станал в събота вечер, а агресията се породила на пътя, съобщава "Трафикнюз".

Малко преди село Чешнегирово светлозелен бус с жълти ленти излязъл на пътя без мигач и засякъл друг бус, в който пътували мъж и жена. За да не се удари в нарушителя, изненаданият шофьор навлязъл в лентата за насрещно движение, където се разминал на косъм от друг автомобил.

Според очевидци при разминаването на двата автомобила нямало нито размяна на реплики, нито надуване на клаксони. Въпреки това обаче нещо отключило агресията у шофьора нарушител, който минути по-късно се изравнил с другия бус и го избутал в банкета.

Хората нямали избор и спрели, а срещу тях изскочили група от 7 - 8 роми, които носили метални тръби, брадви и мотики. Те нападнали шофьора и започнали да трошат буса. Случаен автомобил се появил, надул клаксона и това накарало ромите да се разбягат.

Всичко това се случило пред крайпътно заведение, в което имало много хора, но никой от тях не помогнал.

„Вече не знам как трябва да се шофира в България! Страхувам се”, коментира една от жертвите.

Хората се страхуват да подадат и жалба в полицията, не вярват, че у нас има справедливост. Бусът им е изпотрошен, а шофьорът е контузен.

Въпреки материалните щети шофьорът на буса се е разминал само с леки наранявания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    200 4 Отговор
    Няма ли най-накрая някой да вземе сериозни мерки срещу тези получовеци!!! Какво още чакаме?

    Коментиран от #3, #10, #28, #30

  • 2 jp power

    200 1 Отговор
    Някой да е виждал циганин на шофьорски курс???? Те немогат ДА четат,как взимат листовките???

    Коментиран от #6, #11, #27

  • 3 безнаказани

    135 0 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Няма за съжаление, приматите се ползват със специална закрила и права, колко доказателства са нужни за да го разберете. Факт е че от властите подкрепа няма да получите, а ако отвърнете адекватно за да се отбранявате и защитите после вас, ще осъдят. Няма благоприятно решени при такива казуси с циганите във всеки един случай вие го отнасяте освен, ако нямате много пари и железни връзки на високо ниво. Това е реалността!!!! Примери безчет !
  • 4 полюция

    115 4 Отговор
    Хората се страхуват да подадат и жалба в полицията ...защо ли ..А МИ ЩЕ ИМ НАПРАВЯТ АКТ..защото има произществие а ония са офейкали ..така е в МУТРОТИКВЕНСКА МИЛИЦИОНЕРСКА БЪЛГАРИЯ
  • 5 Скорпион29

    52 4 Отговор
    Ман.......а му работа Б.Б да стегне електората
  • 6 Алфа Ромео

    17 2 Отговор

    До коментар #2 от "jp power":

    АБСОЛЮТНО НЕ......
  • 7 gost

    19 57 Отговор
    М.....лите са електорат на БСП, комунистически тролчета.

    Коментиран от #9

  • 8 Барчо

    104 6 Отговор
    Ами българите сме мижитурки. Такива ни направи демокрацията. При татово време първо това нямаше как да се случи. Ако обаче се случеше, всички от крайпътното заведение щеше да се включи в защита на българското семейство с тупаници. Щяха да дойдат другарите милиционери и да приберат само ромите. Там в управлението щяха да продължат с възпитанието и да и набиват положителни мисли в главата чрез добре отмерени резки движения по телцата.
    Сега обаче има демокрация, но тя е само за ромите - побойници, крадци, изнасилвачи и убийци. Ние българите ще се крием като мишоци. Когато бият наши, ще гледаме да се отдалечим възможно най-бързо и да се скатаем, вместо да си създаваме проблеми. После като нас ни натрошат канчока, се сърдим че нито са ни помогнали присъстващи, нито пък има свидетели. В славно време живеем, няма що.
  • 9 Барчо

    49 4 Отговор

    До коментар #7 от "gost":

    Мноооого си се заблудил, друже. М....лите са електорат на този който плаща. Напоследък са електорат на ДПС и то много сериозно. Те плащат повече. Това го знае всяко дете. Утре ако изкарат и герберите повече пори, ще са техен електорат. Ако пък по-нататък ти имаш кинти да и дадеш, ще са твой електорат.
  • 10 Васил Кунчев

    38 1 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Хайде бе Българин, какво чакаш? Вземи мерки! Или чакаш друг да свърши работата, а ти само да коментираш по форумите? Дела трябват, а не думи... А какво става когато някой вземе мерки, а после бива задържан за убийство. Всички в купом "подкрепят" този някой във Фейса или други такива безумни антисоциални мрежи.
  • 11 Vasik Atanasova

    43 2 Отговор

    До коментар #2 от "jp power":

    м....лите карат без книжки
    или са с купени книжки
  • 12 Къртев

    46 1 Отговор
    Аз незнам циганите, ромите, м...лите или каквито са там, обаче това без наказано отношение, което показват ме кара да се замислям, каква интеграция се води. Ние българите да се интегрираме към техните правила или незнам или те да спазват закона. Подозирам, че тези са над закона. Вкарвани са за някой и друг месец в затвора, лежали са по арести и знаят, че там има толерантност от властите. Като излязат знаят, че най-лошото, което може да им се случи е да се върнат на топло да ги хранят, и като им мине присъдата пак навън и пак смели бабаити. Имаше на времето едни банди с бръснати глави и бомбъри. Не казвам, че това е решение, но тогава цигани рядко се осмеляваха да скачат да се бият. Вариант е, щом властите са безсилни. Иначе, как ще запазим спокойствието на родителите и децата ни. Също така не искам да кажа, че всеки циганин е престъпник, но не може толкова толеранс и накрая ограбена 80 годишна жена, пребита двойка, изнасилена студетка и т.н.. Огромна част от този тип престъпления са деяние на роми.

    Коментиран от #13

  • 13 РОМ

    49 0 Отговор

    До коментар #12 от "Къртев":

    Абсолютно си прав стига това което пишат за ромите да е точно така.Много малко хора знаят че в момента се води някаква политика специално против ромите престъпници,едва ли не,ромските престъпления се толерират от държавните институции.Със сигурност казвам следното:Найстина се чудя защо цигани извършили престъпления са навън а не в затвора.Стигам до извода че институциите целят гражданска война между Българи и роми и именно затова ,въпреки престъпленията на ромите-отново са вън а не в затвора,за да се създаде чувство в Българските граждани че ЦИГАНИТЕ СА НЕДОСТИЖИМИ,като нищо не пречи на изпълняващите законите в България,за всяко престъпление Циганина или рома,както искате така ни наричайте,да си влезе в затвора и да си излежи присъдата за престъплението което е извършил.Искам да отворя една скоба:Тук журналистите също много лъжат почти във всяка информация която подават по медиите,на журналистите също не трябва да им се вярва много,бил съм жертва на журналистически номера и затова го казвам със сигурност.Много пъти съм коментирал тук че престъпленията нямат ЕТНОС,престъпниците без значение ЦИГАНИН,БЪЛГАРИН,просто трябва да бъдат съдени с цялата тежест на закона,за да може Българския народ да се чувства свободен и сигурен за безопасноста на живота си,и също така на свойте близки,роднини,и приятели.А ние като една Българска нация трябва да се уважаваме и всички заедно да се борим срещу престъпноста,корупцията,и срещу всичко онова което ни пречи в израстванет
  • 14 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    30 2 Отговор
    Диваците на бесилото....
  • 15 Хм...

    21 3 Отговор
    Има нещо много подозрително в тази новина: "..които носили брадви и мотики...". Или новината е менте, или циганите са почнали да работят?! Мотики....хм...
  • 16 гощо

    39 1 Отговор
    Рокери,агитки,Перата и подобни калпазани ще решат проблема!!! За съжаление обаче ще се появят мазни журналистчета и подобни комсомолци и ще ревнат,че не било така цивилизовано и че това са лоши мимчета! Помним каква интрига му спретнаха на човека наскоро!
  • 17 Иванчо

    38 4 Отговор
    Когато бях малък (преди около 20г.) във Варна имаше скинари и циганите бяха тихи и кротки и рядко се виждаха по централните улици. А сега...

    Коментиран от #26

  • 18 Гост

    11 35 Отговор
    Защо настройвате хората едни срещу други???Нима затворите са пълни само със цигани? Немисля! постоянно се извършват побойща, изнасилвния и кражби. Има лоши хора и добри хора, а другото е РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ!!! БЪЛГАРИ, ЦИГАНИ,ТИРЦИ всички са хора но когато няма държава или по точно кой да прилага законите в тази държава има торолчета!!!!!!

    Коментиран от #38

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Фалшиви новини

    26 0 Отговор
    пред 2050г. в БГ ще има 3млн.цигани 1млн. българи и 1 млн турци. Сега все още бият от време на време,но скоро ще ни видят сметката...Така става когато НПО и сорсоидни кърлежи подкукуросват цигани да вършат каквото им скимне и за това държава ги осигурява с ток,вода,помощи и куп други привилегии.Деца на по 10-12г като люпилница ,ден и нощ произвеждат материал..
  • 21 бъдеще

    15 2 Отговор
    До кога ще търпим това???
  • 22 клъц

    11 1 Отговор
    тъмно-зелените на сатурн!
  • 23 шофьорът

    17 1 Отговор
    Ами това са най уважаваните гласоподаватели! Как може да пишете "цигани" та това роми... Докато седим пред компютрите и само си пишем така ще продължава.
  • 24 Издислав

    9 4 Отговор
    # Циганите направили нарушение на пътя, а после нападнали двойката...
    # Група роми са нападнали с метални тръби мъж и жена край Пловдив.

    Само не разбрах нападателите какви са - цигани или роми ?
  • 25 Stefko 88

    17 1 Отговор
    Въпрос с повишена трудност:

    Защо в щатите не става така?
    а) Защото покупката на оръжие е лесна и не е проблем.
    б)защото затворите са частни и имат сметка да и пълнят и присъдите да са дълги.
    в)защото законите позволяват отстрела на нападателите и полицията само ще опише труповете и по живо по здраво.
    г) и трите отговора са верни.

    Сега какъв е извода. Всеки затвор частен , пълен ,всеки неследствен с оръжие и промяна в закона за употреба.Е са вярно че гласоподавателите ще намалеят но пък сооциалните помощи също и ще облекчат бюджета.
  • 26 Stefko 88

    13 1 Отговор

    До коментар #17 от "Иванчо":

    Нали скинарите бяха лошите какво стана :) ? Нали бяха побъркани "изроди хитлеристи" , "псохопати с лични проблеми" , наркомани и алкохолици..... Друга песен запяхте.
  • 27 Говньо

    6 12 Отговор

    До коментар #2 от "jp power":

    Да ама Аертон Сена, Люисчо Хамилтън макар че са цигани са шампиони във най-престижните гонки във формулата!
  • 28 Говньо

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Ами може, например като в Турция - в патрулката две ченгета да държат и манаф! ЗА НАРУШЕНИЕ възелина и газ, за второ вече без възелин, за трето пак малко вазелин ама и ПЯСЪК!!!
  • 29 edin

    14 0 Отговор
    "Хората се страхуват да подадат и жалба в полицията, не вярват, че у нас има справедливост"

    Пък и ако нямат пари, никой няма да им погледне жалбата :D
  • 30 Анонимус

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Еми айде почвай ги вместо само да драскате по форуми.....
  • 31 Митака

    5 3 Отговор
    Няма кой да прилага законите !!! Ето и един парадокс : Колко ченгета напускат страната ?!?Въпреки това цари беззаконие!
  • 32 Кобрата

    15 2 Отговор
    В днешно време, за да пътува човек спокойно, пушката трябва да му е до скоростния лост...
    Не стига, че м....лите са виновни, ами и ще слизат да бият човека...
    Те 2-ма души как да се справят с тумба от 7 м...ла? Единственият начин е ако имат пушка или пистолет, само един да гръмнат и другите ще се н..ерат и ще избягат
    С това мръсно м....лско племе, друга оправия освен трепане НЯМА...
    За съжаление обаче и много българи вече скачат на бой, така че, оръжие не е излишно...
    Дори само във въздуха да гръмне човек или пък да рани някой в крака, пак може да се спаси...
  • 33 Темида

    9 1 Отговор
    "не вярват, че у нас има справедливост"

    Как бе, нали никой не протестира срещу безнаказаността.
    Виж за небостъргачи и лична изгода протести да искаш. Вчера във Варна протестираха за асфалт на улицата си. Ама само за тяхната си.

    Боклучав "народ" сме. Затова циганите ще ни претопят. Удари циганин с тръба и 20 дни по 3000човека ще протестират.
  • 34 onlyhonda

    17 0 Отговор
    стягайте се, трябва да се обединим тези страхливи се самозабравиха. всеки ден циганин изнасилил, цигани пребили!!!! докога? за това ли избрахме тези управляващи? дори полицията спи, явно им е казано да не ги закачат. е кой е в дискриминация тогава? днес се качих в метрото за разнообразие до работа. влизат разни черни с раници на гърба никой не ги проверява!!! влиза циганин и на полицайчето което уж пази му вика "здрасти батее" все едно яли и пили заедно 100 години. респект никакъв. ще стане и по-лошо.
  • 35 стефан

    17 0 Отговор
    НЯКОЙ ПИТА ДАЛИ Е ВИДЯЛ ЦИГАНИН НА ЩОФЬОРСКИ КУРС.АЗ ПЪК СЕ ПИТАМ НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ ЗА КОНКУРС ЗА ШЕФ НА ДАЙ
  • 36 Townboy

    14 2 Отговор
    Докато циганите се възприемат за хора от управляващата олигархия в ЕС и ни се налага да толерираме безчинствата им мир няма да има!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 РОМ

    2 2 Отговор

    До коментар #18 от "Гост":

    Все по рядко срещам умни хора като теб тук.Всеки чул не до чул започва със стрелите срещу РОМИ,ЦИГАНИ ,ТУРЦИ.ТАКА СЕ СЛУЧВА КОГАТО НЯМА ИСТИНСКИ УПРАВНИЦИ В ДЪРЖАВАТА.
  • 39 Госпожицата​.

    3 1 Отговор
    Като не разрешават всеки да носи огнестрелно оръжие,тогава всеки Българин да си носи хладно оръжие ,нож,мушкаш и бягаш,ако те хванат ще те пуснат след 24ч.Самозащита.
    Ако избягаш,супер.
    Така ц..... .те ще имат едно на ум.
    Но пак казвам всеки Българин,и то само за защита от ци.......и.