Last news in Fakti

5 Септември, 2017 17:47 2 231 4

Георги заклал съпругата си Катя, защото искала да го напусне

  • пещера-
  • убийство-
  • убиец георги генов
Георги заклал съпругата си Катя, защото искала да го напусне - 1

44-годишният Георги Генов от Пазарджик, който уби съпругата си Катя в петък вечер на оживено кръстовище в Пещера е направил пълни самопризнания пред разследващите.

Мъжът е разказал подробно как са се скарали и как след това е наръгал няколко пъти в гърдите с нож съпругата си. След това Генов я оставил да лежи на улицата. После избягал от местопрестъплението със семейната им кола „Мазда“.

Извършителят на тежкото деяние е изключил мобилния си телефон, за да не може да бъде проследен. Престъплението е извършено от ревност, става ясно още от показанията му.

Мъжът не можел да приеме мисълта, че Катя го напуска. Сега Георги Генов признал, че съжалява за стореното. Съпрузите имат две деца.

Припомняме, че Георги бе заловен вчера в семейна вила в ихтиманското село Мухово, след като родителите му казали на полицаите, че притежават имот там. Имотът бил щурмуван от полиция и военни части. На място била открита колата. Заподозреният не е оказал никаква съпротива при задържането. Очаква се от прокуратурата да поискат постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“, заради опита на Генов да се укрие след престъплението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    12 0 Отговор
    Поредния абдал.
  • 2 гост

    2 7 Отговор
    Жена му е виновна

    Коментиран от #3

  • 3 Факт

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    С това мислене ,Ти си поредния потенциален убиец!
    Ходи се лекувай!
  • 4 FUCK OF

    8 0 Отговор
    БЕ ХВАНИ СИ И ТИ НЯКОЯ И СИ ГЛЕДАЙ ЖИВОТА......
    АМА..ИМАЛА ГЛАВА ДА ПАТИ......