6 Септември, 2017 20:46 2 926 6

Стана ясно кои са задържаните с подкуп инспектори на БАБХ

  • подкуп-
  • инспектори-
  • несебър
Стана ясно кои са задържаните с подкуп инспектори на БАБХ - 1

Д-р Мая Колева и Петър Арабаджиев са арестуваните с подкуп в Несебър инспектори от Бургаската областна дирекция на Агенцията по безопасност на храните. Това съобщава "Флагман", позовавайки се на отлично информирани източници.

Прокуратурата удължи на 72 часа мерките на двамата и в петък съдът ще реши дали да ги остави зад решетките. Срещу тях вече са повдигнати обвинения по чл. 301, ал. 1 от НК за подкуп на длъжностно лице.

Ако бъдат признати за виновни, двамата могат да получат до 5 години затвор.

Д-р Колева и Арабаджиев бяха закопчани вчера около 16 ч. с белязани банкноти. Те опитали да рекетират собственика на ресторант "Понтос" в курортния град.

И двамата са дългогодишни служители на Агенцията по храните. Д-р Мая Колева дори временно е ръководела отдела по “Контрол на храните” към БАБХ-Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васко

    7 0 Отговор
    Сега да хванат и шефа на КЗП
  • 2 Гост

    4 0 Отговор
    Явно, и там е като в митниците.

    Коментиран от #3

  • 3 Патриот

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    То къде не е?
  • 4 тъп

    1 0 Отговор
    чудя се има ли нещо по-тъпо от ветеринар в бабх

    Коментиран от #5

  • 5 Селянката

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "тъп":

    Има разбира се и свестни ветеринали, които работят в БАБХ. Питайте ги какви им са заплатите ? с 20-30 лева повече от чистачките, а на някои места дажи и колкото тях. А ученето преди време , докато завършат, не е като сега. Какво да правят хората ще рекетират , нека да им направят заплатите сносни и тогава няма да рекетират. Не е само да плюете, а проверете и се уверете какво получават.
  • 6 Нуки

    0 0 Отговор
    Каквато държавата, такива и служителите в нея ?