Last news in Fakti

7 Септември, 2017 18:04 4 036 2

Убиха мъж в центъра на Костенец

  • костенец-
  • стрелба-
  • жертва
Убиха мъж в центъра на Костенец - 1
Снимката е илюстративна

67-годишен мъж бе застрелян в центъра на Костенец, съобщиха от пресцентъра на МВР. По неофициални данни има и ранен.

Сигналът за стрелбата е подаден на тел. 112 в 16,47 часа.

Незабавно на място е изпратен автопатрул. Установена е самоличността на починалия – 67-годишен мъж от Костенец. Минути по-късно на място е задържан и стрелецът. Той е на 63 години от село на територията на общината.

На местопроизшествието - в близост до тотопункт в центъра на Костенец, са изпратени екипи от местното РПУ и от Областната дирекция на МВР-София. Районът е отцепен. Предприети са процесуално-следствени действия.

По неофициална информация е стреляно с газов пистолет, преработен в боен. При стрелбата е пострадал един случаен минувач - 25-годишен мъж. Той е без опасност за живота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еее

    10 4 Отговор
    Брее,копираме всичко от тези щати.
  • 2 КИРИЛИЦА

    8 4 Отговор
    ами то България се е превърнала в страната на чудесата,бият децата в детските градини,63 годишен застрелва 67 годишен,какво да коментираме,още ли не сте разбрали,че докато народа не повярва в Бог,няма да има добър климат за живеене