7 Септември, 2017 19:30 1 121 1

Георги, който уби жена си в Пещера, остава в ареста

  • георги генов-
  • убийство-
  • пещера
Георги, който уби жена си в Пещера, остава в ареста - 1

Окръжен съд – Пазарджик взе мярка за неотклонение „задържане под стража” по отношение на 44-годишния Георги Генов от град Пазарджик.

На 1 септември 2017 г. в Пещера Генов убил съпругата си като и е нанесъл множество смъртоносни рани с нож, след което е избягал от местопроизшествието. За това престъпление се предвижда наказание лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

От събраните по делото доказателства съдът счете, че съществува обосновано предположение обвиняемият да е извършил посоченото деяние, както и че е налице реална опасност да се укрие.

Определението подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд - Пловдив в 3-дневен срок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бенц

    1 0 Отговор
    Пуснете го,пуснете го за да духне на някъде а после харчете нашите пари за да го търсите