Last news in Fakti

8 Септември, 2017 15:20 1 531 0

Задържаха украински контрабандист на лекарства

  • контрабанда-
  • лекарства-
  • украинец-
  • контрабандист-
  • лесово

Той пренесъл нелегално през границата ни лекарства на стойност близо 110 000 лв

Окръжна прокуратура в Ямбол задържа за 72 ч. украински гражданин, контрабандно пренесъл през границата на страната лекарства на стойност близо 110 000 лв.

Украинският гражданин Васил М. ( на 24 г.) е привлечен като обвиняем за това, че на 07.09.2017г., около 02.45ч. на ГКПП „Лесово“, с товарен автомобил (микробус) пренесъл през границата на страната от Турция в България нелегално стоки за търговски цели в големи размери (лекарства) на обща стойност 109 863 лв.

От МВР припомнят, че на 12.08.2017 г. митническите служители на пункта в Малко Търново задържаха двама украински граждани, който пренесли контрабандно през границата на страната стоки за търговски цели в големи размери (лекарства), като минималната обща стойност на контрабандата е близо 100 000 лв. Към момента украинските граждани са с наложени мерки за неотклонение „задържане под стража“ и „домашен арест“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА