2 909 2

Среднощен екшън в Севлиево! Трима ранени при стрелба

Трима мъже са пострадали при скандал с последвала стрелба в севлиевското село Ряховци. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР – Габрово.

В 1.40 часа в неделя в Районно управление „Полиция” – Севлиево е получен сигнал, че в селото е възникнал спор между няколко мъже.

При проверката полицейските служители установили, че 28-годишен мъж от Севлиево се скарал с няколко мъже от Ямбол, които нощували в пансион в селото, след което произвел няколко изстрела със законно притежаван пневматичен пистолет „Колт“ и наранил лицата.

Тримата пострадали мъже са откарани в Центъра за спешна помощ в Севлиево с повърхностни рани, без опасност за живота.

Пистолетът е иззет. В Полицията в Севлиево е започнато досъдебно производство по случая.

Габрово / България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Фатки
  Отговор
  1 16:47  11.09.17
  Щом не споменават имена, сигурно е било веселба на местния гербаджийски актив... за тях стрелбата по всяко време е напълно законна...
 • Шаран БГ
  Отговор
  2 08:46  12.09.17
  Р Я Х О В Ц И Т Е !!! ПК № 5440 На 8 - 9 км западно от Севлиево.Ама една шепа Българийка сме - прескочете до там.Преди селото има хубава табела и пише : РЯХОВЦИТЕ ! В щата Габрово са селищата с най, най-сладките наименования! Малко неясно е : Наранени са лицата на хората или са наранени човеците ? Малко в полицейски стил е написаното. Те тези дето са си мерили......., напили се ... и се стреляли, също са бивши наши добри другари !!!!

Напиши коментар:


Публикувай