11 Септември, 2017 15:59 3 621 2

Среднощен екшън в Севлиево! Трима ранени при стрелба

  • стрелба-
  • ранени-
  • севлиево

Трима мъже са пострадали при скандал с последвала стрелба в севлиевското село Ряховци. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР – Габрово.

В 1.40 часа в неделя в Районно управление „Полиция” – Севлиево е получен сигнал, че в селото е възникнал спор между няколко мъже.

При проверката полицейските служители установили, че 28-годишен мъж от Севлиево се скарал с няколко мъже от Ямбол, които нощували в пансион в селото, след което произвел няколко изстрела със законно притежаван пневматичен пистолет „Колт“ и наранил лицата.

Тримата пострадали мъже са откарани в Центъра за спешна помощ в Севлиево с повърхностни рани, без опасност за живота.

Пистолетът е иззет. В Полицията в Севлиево е започнато досъдебно производство по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фатки

    30 2 Отговор
    Щом не споменават имена, сигурно е било веселба на местния гербаджийски актив... за тях стрелбата по всяко време е напълно законна...
  • 2 Шаран БГ

    5 0 Отговор
    Р Я Х О В Ц И Т Е !!! ПК № 5440 На 8 - 9 км западно от Севлиево.Ама една шепа Българийка сме - прескочете до там.Преди селото има хубава табела и пише : РЯХОВЦИТЕ ! В щата Габрово са селищата с най, най-сладките наименования! Малко неясно е : Наранени са лицата на хората или са наранени човеците ? Малко в полицейски стил е написаното. Те тези дето са си мерили......., напили се ... и се стреляли, също са бивши наши добри другари !!!!