5 174 11

Младеж преби приятелката си в центъра на Пловдив

Светослава Ингилизова

Нов случай на агресия срещу жена в центъра на Пловдив е станал преди дни, пише TrafficNews. Млад пловдивчанин е пребил приятелката си след скандал.

Побоят е станал посред бял ден на 8 септември в парк, близо до стадион "Христо Ботев". Двойката се разхождала. В един момент младежът започнал да крещи и да обижда приятелката си, след което й ударил шамар и юмрук в лицето. Тя побягнала към дома си, а той я следвал, викайки обидни думи след нея.

Достигайки до дома си, уплашеното момиче било пресрещнато от сестра си, като двете се опитали да затворят входната врата. Те не успели и той нахлул, продължавайки да крещи срещу приятелката си. Последната се опитала да набере по телефона баща си, но момчето го взел от ръцете й. Междувременно съсед, който чул суматохата и виковете, се намесил, след което младежът побягнал.

Девойката и родителите й подали жалба в полицията, като срещу побойника започнало бързо производство за хулиганство. Заради чистото му съдебно минало и крехката възраст, от съда го глобили със 100 лева за действията му.

Пловдив / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Оле
  Отговор
  1 09:52  13.09.17
  И го глоби ли със сто лева???Голям маитап
 • Пловдивчанка
  Отговор
  2 10:05  13.09.17
  Ето това е ПРАВОСЪДИЕ !.. „ Крехка възраст и чисто съдебно минало ”...Ще го чакат да набере стаж и да узрее.... А защо големият бияч-МЪЖ побягнал ,като дошъл съседа?!.. Ще се водим статистика и коментари . В това ни е силата!
 • Грую
  Отговор
  3 10:18  13.09.17
  Дето са рекли хората "Бой и е---н връщане нямат".
 • сойкаПРИСМЕХУЛКА
  Отговор
  4 13:59  13.09.17
  Сигурно тоя се е ядосал, че либето му не иска да пробва на вкус дедовия.

  Коментиран от #5


 • Някоя
  Отговор
  5 14:14  13.09.17

  До коментар #4 от "сойкаПРИСМЕХУЛКА":

  Много умно.. Ти така ли правиш ?!..
 • Гост
  Отговор
  6 14:59  13.09.17
  '.аси МЪЖЪ!!!!
 • 7 17:11  13.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • МАРИЯ
  Отговор
  8 17:59  13.09.17
  ОТ МАЛКИЯТ НАСИЛНИК СТАВА ГОЛЯМ ТАКЪВ. НЕ Е САНКЦИОНИРАН ДОСТАТЪЧНО.,ТА ДА МУ СЕ ДРЪПНЕ Л....
 • Шаран БГ
  Отговор
  9 09:07  14.09.17
  Като разсъждавам /опитвам се/, стигам до извода, че посяга да удря този, който не знае, какво е болка от ударено !!!! Знам от много стари хора, било е време в Царство България, когато жена се оплаква в полицейския участък ,че мъжът и я е бил. Привикват го побойникът в участъка полицаите, съветват го, пущат го. Оня пъшка два-три дни в дома си на леглото, по-вече не посяга на жена си, попа не им дава развод и....отглеждат си децата и доживяват до дълбоки старини - мирно и тихо ! В по-ново време: Някой да е посягъл да удари лекар, учител или, не дай си Боже, милиционер ? Етносът е без значение......... Не става дума за политика -- най,най-обикновен битовизъм !! Ще удари, ама като му отлепят кожата от гърба, ще му носи "влага" за цял живот!!!И това се предава и на поколенията. Сега е демокрация . Всеки удря наляво и надясно, по мъжко и по женско. На друг му "паднало пердето" и.....убил човек чрез побой, чрез удари с твърди предмети. Да оставим на следователите изстрелите с някакво оръжие, довели до летален изход ! 100 лева - бълха го ухапала, че даже не се е почесъл ........
 • яху
  Отговор
  10 12:07  15.09.17
  100лв смешно.толкова палки трябваше да гризне келеша.надрусани и малоумни тинейджъри.до това води слободията и тъпотията в тази държава
 • Жельо Бастуна
  Отговор
  11 16:00  15.09.17
  Ако беше в Перник, тая статия нямаше да е интересна ама сега за Пловдив много вой нададохте...

Напиши коментар:


Публикувай