Last news in Fakti

14 Септември, 2017 21:16 1 239 4

Родители обвиняват полицаи, че са били сина им

  • побой-
  • полицаи-
  • криво поле

Семейство от хасковското село Криво поле обвинява жандармерията в своеволие и насилие над 16-годишния им син. Родителите твърдят, че момчето е бито от полицаи. Те пък твърдят, че то е било агресивно и затова е арестувано, съобщи БТВ.

Спречкването между полицаи и 16-годишния младеж е заради мотор, който униформените задържали, заради липса на документи. Това разгневило момчето и то започнало да обижда полицаите. При последвалия арест, 16-годишният оказал съпротива, твърдят от полицията.

Момчето ще бъде съдено по указа за дребното хулиганство. В ареста с него е и баща му, който посегнал на полицая, посочен от съседи, че е бил детето му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Драго

    14 2 Отговор
    Ами ако баща му го беше набил преди това сега полицията нямаше да се занимава с него.
  • 2 незнайко

    8 2 Отговор
    Защо ни занимавате с този ГАМЕН, както ги наричаха навремето. Явно му липсват първите 7 години възпитание. Какъвто бащата такъв и сина.
  • 3 ДЕФЛОРАЦИЯ

    8 2 Отговор
    Май полицията трябва пак да набие момчето, че май му е било малко тупаника. Иначе хубаво ще е полицаите да теглят един бой и на бащата.
  • 4 ердоган

    7 0 Отговор
    Отървали са се,ако бяха турските жандарми нямаше здрав кокал да им остане.