Last news in Fakti

17 Септември, 2017 08:08 9 804 17

Нощна спецакция в София, тече и в момента (ВИДЕО)

  • акция-
  • софия-
  • престъпна група

Специализираният отряд за борба с тероризма беше по улиците на София снощи. За момента от МВР не съобщават каква е причината, но самите служители са въоръжени с автомати и бронежилетки.

Акцията продължава и тази сутрин, но няма информация с какво точно е свързана.

Според източници на БНТ, два автомобила са задържани на изхода на магистрала "Тракия". Има арести на няколко места. Разработката е на ГДБОП.

Задържаните са част от престъпна група, занимаваща се с разпространение на наркотици, но сега са задържани за друго. Извършват се процесуално-следствени действия във връзка със специализирана операция под наблюдението на прокуратурата. Очаква се официална информация от МВР.

В акцията, по информация на "Хоризонт", участват Специализираният отряд за борба с тероризма, както и звеното в СДВР "КОБРА".

Видео: Нова тв

На 4 места в столицата са разположени маскирани полицаи, въоръжени с автомати. На още три места в столицата се извършват претърсвания и арести. Според първоначалните информации има шестима задържани. Петима от тях са арестувани в близост до изхода на София за АМ "Тракия".

Мъжете са били в два автомобила, които бяха претърсени от полицията.

Пред БНР главният секретар на МВР Младен Маринов потвърди за операцията и уточни, че тя е под ръководството на прокуратурата, но отказа да даде повече подробности.

По неофициална информация на "Хоризонт" става дума за група, която се е занимавала с различни видове престъпна дейност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кавал

    24 8 Отговор
    Ей лъжци кажете за кво е наистина акцията !!!
  • 2 Toni

    28 7 Отговор
    Дано да е за боклуците отвлекли адриан. И да са те. И да имат качествени доказателства че има разлика между задържани и вкарани в затвора.
    Онзи ден в сайта афера пишеше че ше има акция събота и недела за да може в понеделник боко да даде интервю в нова или бтв. И че по тази причина е отказал интервю насрочено за 15.09.
    След като жълтите сайтове знаят такива работи, представете си какво знаят службите. Но не работят, трябва цяла седмица да ги осмиваме с коментарите, за да излезат на работа.

    Коментиран от #4

  • 3 123

    28 6 Отговор
    Бал с маски. Изпращане на випуск 2017.
  • 4 Девон

    16 2 Отговор

    До коментар #2 от "Toni":

    Едва ли ГДБОП имат сто процентови доказателства че да дават прес- конфереции .А едва ли това им е работата!След като по-разровят тук-там да извадят читави доказателства пък тогава да се бие тъпана!!!

    Коментиран от #10

  • 5 факт

    34 5 Отговор
    ПУНТА МАРА -ПРАХ В ОЧИТЕ,ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ СА ВСИЧКИТЕ ВИДОВЕ ВЛАСТИ
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 щом

    9 5 Отговор
    като няма бой по престъпниците ще ставаме и ние такива за да оцелеем
  • 8 Соломон

    22 6 Отговор
    Нагазили са в грешната територия или не са се отчели на главния- Боко, и ето ти акцийка. Ако обещаят да си плащат редовно прокуратурата ще си ги пусне да заработват.
  • 9 оптимист

    5 6 Отговор
    Фойерверки !
  • 10 Тони

    7 4 Отговор

    До коментар #4 от "Девон":

    На гдбоп доказателствата се приемат или отхвърлят от съда! Следователно не е лошо да си зададеш въпроса дали онези там в бопа са способни да събират качествени доказателства.
    И умнико важен аз някъде споменавах ли гдбоп или че в един жълт сайт пишеше за акцията.
    А по линия на преслонференциите, същите много обичат да се тупат в гърдите колко работят , и се нареждат глав сек, директор гдбоп, директор сдвр, наблюдаващ прокурор и разтягат лакърдии. От време на време някой като благодари на заден фон се чува глав.сека как казва "и на премиера и на премиера".......
  • 11 Гост

    20 4 Отговор
    Еее на.ра се мвр-то да лиже задници на големите . Ако беше за някой обикновен човек нямаше и пръста да си мръдне. Но щом е за тая дебела ..... се раздават много. Чак и щаба беше в къщата на Бойко. На мен като ми откраднаха колата преди години , ми казаха да пия една студена вода , аз после си платих откупа и си я прибрах. Жалки са цялото мвр , и всички управляващи.
  • 12 гост

    4 7 Отговор
    Тъпа кука с НАПАПУРИ в обяснителен режим
  • 13 БългарияЯняма

    10 1 Отговор
    Все тая,да отидат в Кемпински отпред и ще закопчаят много по-големи
  • 14 Не разбирам

    1 1 Отговор
    СОБТ е отряда
  • 15 ПЕПИ

    1 3 Отговор
    НАЙ-ХУБАВАТА КОЛА НА СВЕТА Е МИЦУБИШИТО.
  • 16 Чичо Гошо

    1 1 Отговор
    Тъпи куки!
  • 17 Патриот

    0 0 Отговор
    Явно търсят нов премиер и това е конкурса. Вече сикаджия-рекетьор... не върви.